EUROLYGA 2023

J. Linas prisiminė, kaip K. Bryantas „Lakers“ žaidėjus pavadino nevykėliais

„Los Angeles Lakers“ komandos lyderis ir žvaigždė Kobe Bryantas prieš penketą metų pasirodė treniruotėje tik tam, kad atsisveikintų su krepšininkais, kurie bus iškeisti.  Tokią istoriją apsilankęs „The Green Room“ tinklalaidėje su Danny Greenu papasakojo tuomet „Lakers“ klube žaidęs Jeremy Linas. Krepšininkas tikino, kad galimai keičiamus žaidėjus K.Bryantas išvadino nevykėliais, todėl kiti komandos nariai pasijuto nekaip.

Kobe Bryantas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kobe Bryantas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-15 11:18

„Kobe buvo traumuotas ir į treniruotę atėjo kostumuotas, tamsiais akiniais, ranką palaikė įtvaras. Carlosas Boozeris jam pasakė: „Kobe! Smagu tave matyti, brolau... Nematėme tavęs kuri laiką, kaip sumąstei šiandien čia atvykti?, – kalbėjo J.Linas. – Tada K.Bryantas šaltai atsakė: „Tiesiog atėjau atsisveikinti su nevykėliais, kurie rytoj bus iškeisti“.

Po to jis trumpai pabendravo su treneriais ir išvyko. Atsimenu, kad vienas komandos draugų tada sakė, kad prarado motyvaciją treniruotis“.

NBA klubas „Lakers“ tą sezoną mainų neatliko, tačiau K.Bryanto žodžiai turėjo rimtą pagrindą – Los Andželo žaidėjai  2014-2015 metų sezone iškovojo vos 21 pergalę, patyrė 61 pralaimėjimą ir liko turnyro lentelės dugne. Tada K.Bryantas dėl traumos sužaidė vos 35 dvikovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.