EUROLYGA 2023

Žaidėjas paviešino savo žinias – NBA atnaujins kovas liepos 15-ąją

„Brooklyn Nets“ gynėjas Spenceris Dinwiddie pateikė kol kas dar negirdėtą informaciją – krepšininkas tikina, kad varžybos lygoje sugrįš liepos 15-ąją, o birželio 21 dieną klubai pradės pasirengimą kovoms. Tai jis paskelbė savo twitter socialiniame tinkle, paaiškinęs konkrečiau, kad NBA sugrįžta birželio 21-ąją tik treniruotėmis.

„Brooklyn Nets“ gynėjas Spenceris Dinwiddie<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
„Brooklyn Nets“ gynėjas Spenceris Dinwiddie<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-22 10:50, atnaujinta 2020-05-22 11:30

„Tą dieną bus tik atnaujintos treniruotės. Girdėjau, kad paskutiniai 5 (reguliariojo sezono) mačai „burbulo“ aplinkoje prasidės liepos 15-ąją“, – rašė S.Dinwiddie.

Šia informaciją dalinai patvirtino ir „New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas. Jo teigimu, dauguma lygos vadovų ir klubų savininkų teigia, kad kovos NBA atsinaujins nuo liepos 10 dienos iki liepos 20-osios.

Pagal numatytus planus, klubai iš viso turės sužaisti tiek mačų, kad jų pas visus būtų po 70, o vėliausiai sezonas baigsis darbo dienos šventės išvakarėse – rugsėjo 5-ąją.

„The Athletic“ skelbė, kad realiausia vieta, kurioje būtų pratęstas sezonas, yra Disneilando parkas Orlande.

NBA vadovybė rinksis į vaizdo konferenciją gegužės 29-ąją ir spręs dėl čempionato pratęsimo datų. Jei COVID-19 dar laikys gniaužtuose JAV, varžybos gali būti nukeltos ir į rugpjūtį, tačiau tuomet komandos startuos tiesiog nuo atkrintamųjų akistatų.

NBA sezoną dėl koronaviruso pandemijos sustabdė kovo 12 dieną ir tikino, kad varžybos atsinaujins birželį, o jau po to – liepą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: rinkimų ir pilietybės referendumo apžvalga