EUROLYGA 2023

Antroje vasaros lygos komandoje – jaunystės ir patirties mišinys

Šių metų liepos 27-rugpjūčio 2 dienomis bene pirmą kartą mūsų šalies istorijoje įvyks vasaros krepšinio lyga, kurioje dėl pininginio prizinio fondo rungsis profesionalūs krepšininkai.

Komandoje žais Augustas Marčiulionis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Komandoje žais Augustas Marčiulionis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-23 11:30, atnaujinta 2020-05-23 11:43

Turnyre dalyvaus 8 komandos savo sudėtyje turėsiančios po 8 krepšininkus, kurie praėjusį sezoną rungtyniavo Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) ar aukščiausioje bet kurios kitos užsienio šalies lygoje. Aukštą turnyro lygį padės išlaikyti ne tik profesionalūs krepšininkai, bet ir darbo LKL bei NKL čempionatuose patirties turintys teisėjai bei sekretoriato darbuotojai.

Buvęs Lietuvos rinktinės ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjas V.Kariniauskas subūrė komandą „Komandorai“, kurioje taip pat žibės Alytaus „Dzūkijos“ gynėjas Paulius Danisevičius, Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjas Matas Jogėla bei jo brolis Tauras.

Taip pat ekipoje žais Prienų „Cbet“ krepšininkas Vaidas Čepukaitis, iš Lenkijos grįžęs Martynas Paliukėnas, Utenos „Juventus“ puolėjas Vytautas Šulskis ir Donatas Tarolis.

Šeštadienį buvo paskelbta ir antrosios komandos sudėtis.

Ji vadinsis SYNKARB, o joje žais kapitonas Arvydas Šikšnius, Mindaugas Lukauskis, Artūras Jomantas, Steponas Babrauskas, Laurynas Samėnas, Martynas Gecevičius, Pavelas Braknys, Ąžuolas Tubelis ir Augustas Marčiulionis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.