EUROLYGA 2023

Smūgis NBA žvaigždei J. Hardenui: jo draugė atsidūrė „Suns“ ekipos žaidėjo glėbyje

JAV žiniasklaidoje uždegta dar viena skandalų bombos bikfordo virvė. Ir ji susijusi su NBA „Houston Rockets“ ekipos žvaigžde Jamesu Hardenu. Teigiama, kad krepšininkas patyrė, ką reiškia neištikimybė, o jo priešu nuo šiol gali tapti „Phoenix Suns“ žaidėjas Kelly Oubre.

 Shy atsidūrė meilės trikampyje tarp J.Hardeno ir K. Oubre<br> lrytas.lt koliažas
 Shy atsidūrė meilės trikampyje tarp J.Hardeno ir K. Oubre<br> lrytas.lt koliažas
 Kelly Oubre<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Kelly Oubre<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Jamesas Hardenas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Jamesas Hardenas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 instagram.com 
 instagram.com 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 30, 2020, 9:50 PM, atnaujinta May 31, 2020, 10:45 AM

Atsinaujinančiam NBA sezonui besirengiantis 30-metis 196 cm ūgio „Rockets“ lyderis J.Hardenas daugiau kaip mėnesį leidžia Arizonoje, kur ne tik bando palaikyti sportinę formą, tačiau ir rengia savo namuose šiokius tokius vakarėlius savo draugams.

JAV žiniasklaida tikina, kad dabar tarp garsaus krepšininko ir kur kas jaunesnio „Phoenix Suns“ žaidėjo 24-erių K.Oubre perbėgo juoda katė.

Mat jis nuviliojo J.Hardeno draugę instagram žvaigždutę Shy ir su ją leido gerai pastarąjį laiką Los Andžele.

Kaip skelbia „Sport Gossip“ gandų portalas, J.Hardenas planavo surenti vakarėlį, tačiau niekaip negalėjo susitikti su Shy, o jo draugai patikino, ką ją Los Andžele dar prieš dvi savaites matė kartu vaikščiojant su K.Oubre.

Buvo kalbama, kad jie pastebėti Los Andžele einant meiliai susikabinus rankomis ir abiejų žvilgsniai turėjo reikšti susižavėjimą vienas kitu.

„Barzdos“ pravarde turintis J.Hardenas atšaukė vakarėlį ir, draugų žiniomis, itin užpyko ne tiek ant savo draugės, kiek ant „Suns“ žaidėjo, su kuriuo iki tol buvo draugiški santykiai.

J.Hardenas ne iš tų krepšininkų, kuris mėgsta viešinti savo asmeninį gyvenimą. Jis niekur nešmėžavo fotografijose iš vakarėlių.

Teigiama, kad iki draugystės su Shy jis bendravo su saugumo konsultante Gail Tiffany Golden.

Dar prieš tai jis buvo siejamas su socialinių tinklų gražuolėmis Trina ir Amber Rose.

2015-siais krepšinio žvaigždė turėjo šiokį tokį romaną su garsiosios viešos giminės atstove – Khloe Kardashian, tačiau labai greitai nutraukė santykius, teigiama, net pasitelkus ir teisininkus.

Taip pat šnekėta apie meilę tarp žaidėjo ir dainininkės Ashanti, kuri savo laiku pradėjo vaikščioti į NBA rungtynes ir sirgti už „Rockets“.

Dar labiau kalbų buvo pasklidę po to, kai 39-erių dainininkė apsilankė su J.Hardenu jo mamos name Los Andžele ir pasveikino ją su gimtadieniu.

J.Hardenas nemėgsta viešumo, todėl ir ši istorija išplaukė tik dėl to, kad žaidėjas netikėtai atsisakė planuoto vakarėlio.

„Kam man reikalingos nuotraukos su vaizdais, kaip aš vairuoju mašina ar kokius batus dėviu? Kam tai turi būti įdomu? Kieno koks reikalas ir kodėl kažkas turėtų pergyventi dėl mano aprangos, nuotaikos ar dar kažko?

Aš matau, kad mano komandos draugai serga šiomis nesąmonėmis. Manau, tai visiškai nereikalingi dalykai ir jie nepadeda žaidimui. Tas viešumas turėtų būti pašalintas iš krepšininko gyvenimo“, – ankščiau tikino J.Hardenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.