EUROLYGA 2023

NBA gynėjas jautriai atsisveikino su ypatinga šukuosena: po ja slėpė seksualinės prievartos randus

NBA žaidėjas Lonnie Walkeris nusprendė imtis permainų ir atsisveikino su savo ypatingą reikšmę turinčia šukuosena. „San Antonio Spurs“ krepšininkas atskleidė, kad už jos slypi liūdna jo gyvenimo istorija iš vaikystės.

 Lonnie Walkeris atsisveikino su savo ypatinga šukuosena.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Lonnie Walkeris atsisveikino su savo ypatinga šukuosena.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-12 22:44

Apie savo išgyvenimus 21-erių krepšininkas pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“.

„Tikrojo priežastis, kodėl aš pradėjau auginti plaukus nuo penktos klasės, yra ta, kad tai buvo mano priedanga. Vasaros metu laiką leidau šeimos rate, tačiau pavardės, kurių neminėsiu, buvo su manim kur kas daugiau.

Aš patyriau smurtą, seksualinę prievartą, išnaudojimą. Buvau prie to pripratintas, nes tokiame amžiuje nežinai, kas yra kas. Buvau smalsus vaikas, kuris nežinojo, koks yra tikras pasaulis.

Tačiau plaukai buvo tai, ką aš galėjau turėti savo, kurti. Tai suteikdavo man pasitikėjimo. Pastaruoju metu man nebuvo patys geriausi laikai, o ši istorija mane persekiodavo galvoje ir vargino psichologiškai.

Dėl pandemijos ėmiau žiūrėti į veidrodį ir suprasti, koks aš iš tikrųjų esu. Trumpiau tariant, aš radau taiką ir vidinę ramybę. Aš atleidžiu visiems, netgi tiems, kurie to nenusipelnė. Kodėl? Nes tai nereikalinga našta. Laikas nestovi vietoje ir kodėl aš turėčiau jį tam švaistyti?

Tad atsisveikinimas su šukuosena man buvo kur kas daugia nei apsikirpimas. Plaukai man buvo tarsi kaukė, kuri slėpė neužtikrintumą. Nusimetu savo senąją odą tiek psichologiškai, emociškai, tiek fiziškai ir dvasiškai. Gyvenimas visada bus sunkus, o tu turi žaisti su tokiomis kortomis, kokias gavai ir pasistengi laimėti. Ir jei pralaimėsi, tai niekada nebus pralaimėjimas. Tai bus pamoka“, – rašė krepšininkas.

L.Walkeris iki šio NBA sezono sustabdymo sužaidė 56 rungtynes, per kurias pelnydavo 5,6 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.