EUROLYGA 2023

M. Jogėla toliau vilkės „Neptūno“ klubo marškinėlius

Klaipėdos „Neptūno“ klubas pradėjo darbus vasaros rinkoje, o pirmuoju tapo susitarimas su 21 metų puolėju Matu Jogėla, kuris lieka uostamiestyje.

 Matas Jogėla lieka Klaipėdoje.<br> bcneptunas.lt nuotr,.
 Matas Jogėla lieka Klaipėdoje.<br> bcneptunas.lt nuotr,.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2020, 3:27 PM

M.Jogėla praėjusį sezoną prisijungė prie „Neptūno“ ir sudarė dvejų metų sutartį, tačiau paskelbus pasaulinę koronaviruso pandemiją, klubui teko nutraukti sutartis su komandos žaidėjais.

201 cm ūgio krepšininkas praėjusiame LKL sezone vidutiniškai rungtyniavo po 18 min., pelnė po 7,5 taško, atkovojo po 3,3 kamuolio, atliko po 2 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 9,3 naudingumo balo.

„Džiaugiamės, kad pavyko išsaugoti jauną, perspektyvų krepšininką, kuris jau žino vidinę sistemą, jaučia trenerį ir mes juo tikime bei manome, kad šie metai jam turėtų būti sėkmingi“, – bcneptunas.lt teigė klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.

„Jaučiuosi gerai, esu labai patenkintas, kad galiu tęsti savo karjerą „Neptūne“. Tikiuosi, kad komanda iškovos pergalių ir pasieks geresnių rezultatų.“, –tikino M.Jogėla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.