EUROLYGA 2023

Lietuvos esporto krepšinio rinktinės laukia pirmasis išbandymas

Lietuvos esporto krepšinio rinktinės šį savaitgalį laukia pirmasis tarptautinis išbandymas. Lietuviai dalyvaus pirmajame FIBA Esports Open 2020 turnyre ir kausis dėl Europos čempionų titulo. Jame taip pat varžysis Austrijos, Italijos, Latvijos, Kipro, Rusijos, Ispanijos, Šveicarijos ir Ukrainos esporto rinktinės.

 Esporto rinktinės sudėtis.<br> LKF nuotr.
 Esporto rinktinės sudėtis.<br> LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-18 13:49

„Artėjančio čempionato metu sieksime aukščiausių tikslų, nes yra gana stiprių varžovų, su kuriais nusimato labai įdomios rungtynės. Laimėję nacionalinę atranką jaučiamės tvirčiau, nes pergalės leidžia jaustis komfortabiliau. Tai suteikia pasitikėjimo ir tvirtumo prieš kovas tarptautinėje arenoje.

Pasiruošimas vyksta neblogai, turėjome kelias kontrolines rungtynes, kuriose pasidalinome po pergalę susitikimuose su Rusija ir Italija. Taip pat dar planuojame sužaisti su Ispanijos komanda. Po šių rungtynių žinosime kokiame lygyje esame ir ko galime tikėtis iš savaitgalio kovų“, – sakė Lietuvos esporto krepšinio rinktinės kapitonas Ignas Vaitiekus.

Lietuviai turnyrą birželio 19 dieną pradės dvikova su Kipro rinktine (15 val. 5 min.), tą pačią dieną dar lauks ir dvikova su Ukrainos (16 val. 35 min.) bei Šveicarijos (17 val. 15 min.) rinktinėmis.

Birželio 20 dieną Lietuvos rinktinės laukia du susitikimai su Italijos (15 val. 55 min.), Ispanijos (17 val. 15 min.) komandomis.

Paskutinę turnyro dieną lietuviai išmėgins jėgas su Austrijos (14 val. 25 min.), Rusijos (15 val. 5 min.) ir Latvijos (16 val. 35 min.) ekipomis.

Visos Lietuvos rinktinės rungtynės tiesiogiai bus transliuojamos „Krepšinio namų“ Facebook puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.