EUROLYGA 2023

„Nevėžis“ pasikvietė jau žaidusį ekipoje krepšininką

Kėdainių „Nevėžio“ komandoje po dvejų metų pertraukos vėl rungtyniaus Justas Tamulis. 25-erių atakuojantis gynėjas „Nevėžio“ garbę yra gynęs 2014–2015 ir 2017–2018 m. sezonuose. Praėjusį sezoną snaiperis pradėjo aukščiausioje Rumunijos lygoje, atstovaudamas Piteščio BCM komandai, bet vasarį persikėlė į Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Justas Tamulis grįžo į Kėdainių ekipą<br>bcpienozvaigzdes.lt nuotr.
Justas Tamulis grįžo į Kėdainių ekipą<br>bcpienozvaigzdes.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2020, 10:35 AM

„Labai smagu, kad į komandą pavyko prisivilioti ne tik labai talentingą, bet dar ir vietinį žaidėją. Justo norėjome dar pernai, tačiau po įspūdingo sezono Rumunijoje, jis mums paprasčiausiai buvo per brangus.

Vietiniai bei jauni žaidėjai yra mūsų prioritetas, o Justas ne tik vienas geriausių Kėdainių krašto žaidėjų, bet tuo pačiu jam dar tik 25-eri“, – sakė komandos sporto direktorius Virginijus Bulotas.

194 cm ūgio J.Tamulis Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) per 17 minučių įmesdavo 7,3 taško, atkovodavo po 1 kamuolį ir rinkdavo 3,7 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.