EUROLYGA 2023

NBA paskelbė atnaujinamo čempionato tvarkaraščius: J. Valančiūnas ir D. Sabonis tarpusavyje nežais

NBA šeštadienį paskelbė atnaujinamo Orlando disneilende čempionato tvarkaraštį visoms 22 komandoms, kurios kviečiamos užbaigti pirmenybes. Atidarymo mačai vyks liepos 30-ąją ir pirmieji savo jėgas išbandys „Utah Jazz“ ir „New Orleans Pelicans“ bei „Los Angeles Lakers“ ir „Los Angeles Clippers“ ekipos.

 Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas<br>lrytas.lt koliažas
 Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas<br>lrytas.lt koliažas
 Jonas Valančiūnas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Jonas Valančiūnas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Domantas Sabonis<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Domantas Sabonis<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 27, 2020, 9:49 AM, atnaujinta Jun 27, 2020, 10:15 AM

Kitą dieną ekipų jau laukia 6 mačai, o iš viso iki rugpjūčio 14-osios, kai baigsis reguliarusis sezonas, per dieną bus žaidžiami mažiausiai penki, o daugiausiai 7 mačai. Kaip teigia NBA atstovai, kovos vyks trejose aikštelėse, iš kurių dvi yra parengtos televizijos transliacijoms

Kiekviena ekipa sužais po 8 mačus ir pagal pergalių koeficientą jos bus suskirstytos į galutines vietas Konferencijų grupėse. Į atktintamuosius mačus pateks po 8 klubus

8-ąją poziciją užimantis klubas automatiškai keliaus į atkrintamąsias kovas tuo atveju, jei jis turės daugiau nei 4 laimėjimus prieš 9-ąją poziciją užėmusią komandą.

Jeigu tokio atotrūkio nebus, klubai tarpusavyje susitiks dviejų rungtynių serijoje, kur aukščiau esančiai komandai reikės vos vienos pergalės, o 9-ąją poziciją užėmusiai komandai reikės savo pranašumą įrodyti dukart.

Tiesa, NBA komisaras Adamas Silveris ir pristatydamas tvarkaraštį tikino, kad viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, jei Orlande bus koronaviruso protrūkis. Šiomis dienomis patikrinus NBA ekipas buvo išaiškinti 16 žaidėjų, kurie apsikrėtę šiuo virusu.

„Jei Orlando taip vadinamame „burbule“ – ten kur žais komandos, koronavirusas taps grėsme, gali būti, kad mes ir atidėsime, o gal ir atšauksime visą čempionatą“, – tikino NBA komisaras A.Silveris portalui clutch points.

Jis taip pat paneigė gandus, kad Orlando disneilende kartu su krepšininkais bus ir teisėsaugos pareigūnai, kurie patruliuos gatves ir bus viešbučiuose.

„Ne, jokių vietinių, valstybinių ar federalinių pareigūnų „burbule“ nebus“, – sakė A.Silveris.

Du Lietuvos krepšininkai savo varžybas pradės skirtingomis dienomis: Jonas Valančiūnas su „Memphis Grizzlies“ liepos 31-ąją susigrums su „Portland Trail Blazers“, o Domantas Sabonis pasirodymą su „Indiana Pacers“ pradės rugpjūčio 1 dieną, kai kovos su „Philadelphia 76ers“.

Tarpusavyje lietuvių klubai nesusitiks, nes iki čempionato sustabdymo jau buvo sužaidę dvi akistatas.

Visų komandų rungtynių tvarkaraščiai ČIA

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.