EUROLYGA 2023

D. Howardas aukos dalį algos ir važiuos į Orlandą užbaigti NBA sezoną

Abejojęs dėl galimybių žaisti pratęstame NBA čempionate „Los Angeles Lakers“ komandos vidurio puolėjas Dwightas Howardas galiausiai nutarė vykti į Orlandą. Šio miesto disneilende nuo liepos 31-osios numatytas NBA pirmenybių atnaujinimas, o klubai treniruotis jau turėtų pradėti nuo liepos 10 dienos.

 Jonas Valančiūnas ir Dwightas Howardas<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
 Jonas Valančiūnas ir Dwightas Howardas<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2020, 8:52 AM, atnaujinta Jul 7, 2020, 8:54 AM

Aukštaūgis nusprendė, kad likusio sezono atlyginimą jis paaukos pelno nesiekiančiai ir už rasinę lygybę kovojančiai organizacijai „Breath Again“ – jis perves apie 700 tūkst. dolerių.

„Mano paaukoti pinigai ir disneilende suteikta platforma pasireikšti turėtų įkvėpti naujo oro bendruomenei“, – teigė krepšininkas.

34 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas „Orlando Magic“ ekipoje žaidė aštuonerius metus, tad šis NBA kovų sostinės miestas jam puikiai žinomas.

Triskart geriausiai besiginantis krepšininkas šį sezoną pelnydavo 7,5 taško, atkovodavo 7,4 kamuolio ir blokuodavo 1,2 metimo. Praėjusią vasarą „centras“ su „Lakers“ sudarė negarantuotą vieno sezono sutartį – jo pastangos buvo įvertintos ir krepšininkas lieka iki čempionato pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.