EUROLYGA 2023

Apmaudžią traumą gavęs R. Rondo „Lakers“ nepadės pirmame atnaujinto NBA čempionato etape

„Los Angeles Lakers“ ekipa pradėjo pasirengimą atnaujinamam NBA čempionatui Orlando disneilende, tačiau iškart prarado vieną iš savo žaidėjų – piršto traumą patyrė Rajonas Rondo.

 R.Rondo ir vėl gavo traumą<br> ZP/Scanpix.com nuotr.
 R.Rondo ir vėl gavo traumą<br> ZP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-13 08:48

34-erių įžaidėjui lūžo dešinės rankos nykštys, jam jau pirmadienį bus atlikta operacija, o prie krepšinio jis galės sugrįžti tik po 6–8 savaičių. Teigiama, kad žaidėjas nevykusiai pagavo kamuolį.

NBA sezonas atsinaujins liepos 30 dieną ir klubai pirmame etape sužais po 7 mačus, tad pagal visus skaičiavimus R.Rondo prie komandos prisijungs geriausiu atveju tik per atkrintamąsias akistatas. Tačiau tai nereiškia, kad krepšininkas tikrai žais.

2018-2019 m. sezone R.Rondo jau turėjo panašią traumą – beveik metams jis buvo iškritęs dėl plyšusių dešinės rankos piršto raiščių.

34 metų 185 cm ūgio krepšininkas šį sezoną aikštėje žaidė vidutiniškai po 21 minutę ir rinko 7,1 taško, atsikovojo po 3 kamuolius bei atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.