EUROLYGA 2023

Edgaras Ulanovas paliko rinktinės stovyklą ir išvyko į Turkiją

Edgaras Ulanovas liepos 10-ąją prisijungė prie dvi savaites truksiančios Lietuvos krepšinio rinktinės stovyklos Palangoje, tačiau savaitės pradžioje ją trumpam paliko.

Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-07-16 15:26, atnaujinta 2020-07-16 15:56

Krepšininkas išvyko į Turkiją, kur bendravo su Stambulo „Fenerbahce“ komandos daktarais, jam atliktas medicininis patikrinimas. Klubas oficialiai pranešė, kad patikra praėjo sklandžiai.

Lrytas.lt žiniomi, į rinktinės stovyklą jis turėtų grįžti penktadienio naktį.

28-erių 197 cm ūgio krepšininkas Kaune praleido šešerius metus, tačiau liepos mėnesį susitarė su Turkijos grandu.

„Žalgirio“ pagrindinėje komandoje 2014-aisiais įsitvirtinęs krašto puolėjas su šia ekipa šešis kartus tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionu ir du kartus buvo pripažintas finalo serijos naudingiausiu žaidėju.

Tiesa, nauja sutartis su Eurolygos klubu lietuviui gali užkirsti kelią dalyvauti vasaros „Bucket“ lygoje, kuri prasidės liepos pabaigoje.

„Kol kas dar nėra aišku. Dalyvavimas šiame turnyre kol kas yra ant klaustuko, nes nėra žinomos jokios datos dėl išvykimo, tad viskas lieka nežinioje. Tačiau būtų labai smagu pažaisti su gerais bičiuliais“, – lrytas.lt žurnalistui Tomui Gustui sakė E.Ulanovas.

Buvęs žalgirietis vasaros lygoje, kuri vyks Kėdainiuose, turėtų žaisti kartu su Mariumi Grigoniu, Artūru Milakniu, Pauliumi Valinsku ir kitais žinomais krepšininkais.

Nepaisant to, Lietuvos krepšinio gerbėjai puolėją aikštėje galės išvysti liepos 24-26 d., kuomet Estijoje vyks draugiškas Baltijos taurės turnyras. Jame dalyvaus Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinktinės.

„Prieš kelerius metus žaidėme su latviais draugiškas rungtynes Vilniuje ir pralošėme. Puikiai prisimenu, kaip jie džiaugėsi ir rėkavo savo rūbinėje, tad tai pasako, kad rungtynės tarp Lietuvos ir Latvijos yra labai svarbus ir principinis susitikimas.

Visada norisi išsiaiškinti, kas kaimynystėje yra geresni, o Estijoje nugalėti aikštelės šeimininkus estus taip pat būtų smagu, juolab, kad ten vyks didžiulė šventė ir susidomėjimas rungtynėmis turėtų būti tikrai nemažas“, – laukiančius mūšius apibūdino žaidėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.