EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičiaus viltys „Barcelona“ ekipoje pamatyti P. Gasolį nyksta: „Neturiu krištolinio ateities būrimo rutulio“

„Barcelona“ gerbėjams liepą pristatytas naujasis ekipos strategas kaunietis Šarūnas Jasikevičius dar pirmoje savo oficialioje spaudos konferencijoje prakalbo apie ispanų krepšinio legendą Pau Gasolį. Kartu katalonų klube prieš du dešimtmečius žaidę krepšininkai nebūtų nieko prieš ir vėl sujungti jėgas.

 Rudy Fernandezas ir Pau Gasolis<br>G.Šiupario nuotr.
 Rudy Fernandezas ir Pau Gasolis<br>G.Šiupario nuotr.
Pau Gasolis viliojamas į „Barcelona“<br>G.Šiupario nuotr.
Pau Gasolis viliojamas į „Barcelona“<br>G.Šiupario nuotr.
Pau Gasolis viliojamas į „Barcelona“<br>G.Šiupario nuotr.
Pau Gasolis viliojamas į „Barcelona“<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 16, 2020, 11:01 AM, atnaujinta Jul 16, 2020, 2:03 PM

„Su juo esame labai artimi. Jo papildymas nepadarytų žalos mums“, – apie galimą 40-mečio veterano prisijungimą kalbėjo Šaras.

„Barcelona“ rimtai galvoja apie be sutarties esančio NBA žaidėjo prisiviliojimą. Ir pats P.Gasolis yra pareiškęs, kad jeigu svarstys grįžti į Europą, tai jis norėtų žaisti tik tame klube, iš kurio išvyko – „Barcelona“.

Dukart NBA čempionas stipriausioje krepšinio lygoje žaidžia nuo 2001 metų, tačiau pastarasis sezonas jam buvo nesėkmingas.

Traumų kamuotas krepšininkas jame taip ir nesužaidė nei vienerių rungtynių už "Portland Trail Blazers".

Praėjusiame sezone „Barcelona“ jau stengėsi prisikviesti P.Gasolį užbaigti karjerą jų gretose, tačiau to padaryti nepavyko.

„Carrusel Deportivo“ radijo laidoje praėjusią savaitę paminėta kaip nemenka sensacija, kad pokalbiai tarp Ispanijos krepšinio legendos ir „Barcelona“ yra gerokai pažengę. Klubas siūlo P.Gasoliui dvejų metų kontraktą.

„Jei galėčiau, tikrai patvirtinčiau, kur žaisiu kitą sezoną. Bet apgailestauju, aš neturiu krištolinio ateities būrimo rutulio, kad nusakyčiau, kas bus.

Vieną, ką galiu padaryti dabar – susikoncentruoti bei sveikti po traumos ir padaryti viską, kas mano jėgose, kad žaisčiau už kažkokią komandą kitą sezoną, – kalbėjo šešis NBA klubus per karjerą pakeitęs 40-metis P.Gasolis. – Kai tik mano koja ir vėl bus tvarkoje, aš tuomet vėl galėsiu mėgautis žaidimu ir matysiu, kaip visas mano organizmas veikia. Iki tol man reikia kantrybės ir diena iš dienos dirbti“.

P.Gasolis yra vienas geriausių Europos krepšininkų, jis dukart su „Los Angeles Lakers“ tapo NBA čempionu, žaisdamas nuo 2001-ųjų Ispanijos rinktinėje iš viso iškovojo 11 medalių, tarp jų ir pasaulio čempiono titulą bei olimpinius apdovanojimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.