EUROLYGA 2023

Oficialu: K.C. Riversas palieka Kauną

Kauno „Žalgirio“ amerikietis K.C. Riversas atsisveikina su Lietuva ir savo karjerą tęs Rusijoje. Laisvuoju agentu sezono pabaigoje tapęs 1,96 m ūgio gynėjas iš JAV kels sparnus į Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipą.

Amerikietis palieka Kauno ekipą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Amerikietis palieka Kauno ekipą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-17 11:46, atnaujinta 2020-07-17 15:06

Kauno klubas su savo legionieriumi atsisveikino skirdamas padėką socialiniame tinkle bei gražiausius su žaliai-baltais marškinėliais sukurtus epizodus įamžino video klipe.

Eurolygoje per 18 sužaistų rungtynių K.C.Riversas pelnydavo 9,3 taško, imdavo 1,5 atkovoto kamuolio, atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 6,8 naudingumo balo.

Kiek vėliau, tą pačią dieną, amerikietis savo socialiniame tinkle „Instagram“ išreiškė viešą padėką Kauno klubui bei jo sirgaliams.

„Ačiū „Žalgiriui“ ir Šarūnui Jasikevičiui už galimybę sugrįžti į Eurolygą, taip pat už motyvaciją vėl pajusti aistrą ir jaudulį dėl krepšinio. „Žalgirio“ sirgaliams: jūs esate vieni geriausių pasaulyje! Ačiū už jūsų kantrybę ir palaikymą. Pradėjau naują kelionę, bet „Žalgiriui“ vis dar jaučiu meilę“, – savo socialiniame tinkle rašė K.C. Riversas.

Lrytas.lt primena, kad į Rusijos klubą taip pat persikėlė lietuvis Artūras Gudaitis bei puikiai Kauno publikai pažįstamas Kevinas Pangosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?