EUROLYGA 2023

Nuo L. Dončičiaus iki J. Crawfordo – NBA pasaulis reiškia užuojautą skaudžią traumą patyrusiam J. Isaacui

Nors Orlando mieste esančiame NBA „burbule“ daugelio žaidėjų veiduose nedingsta šypsena, o krepšininkai pagaliau po ilgos pertraukos gali varžytis tarpusavyje, sekmadienio naktį vykusios rungtynės tarp „Orlando Magic“ bei „Sacramento Kings“ klubų įmaišė nemažai neigiamų spalvų iki tol spindėjusioje krepšinio paletėje.

NBA žvaigždės išreiškė palaikymą traumą patyrusiam žaidėjui.<br> Scanpix koliažas.
NBA žvaigždės išreiškė palaikymą traumą patyrusiam žaidėjui.<br> Scanpix koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2020, 3:27 PM

Susitikimo metu itin skaudžią traumą patyrė „Magic“ ekipos žaidėjas Jonathanas Isaacas, kuris, besiverždamas po krepšiu, krito ant parketo skausmo perkreipta mina veide ir netrukus buvo išvežtas invalido vežimėlyje. 208 cm ūgio žaidėjas išgirdo negailestingą diagnozę – jam plyšo kairės kojos kryžminiai kelio raiščiai.

Lrytas.lt primena, kad tai ne pirmas amerikiečio susižalojimas šiame sezone. Šiemet sportininkas buvo susimušęs savo kairės kojos kaulą, dėl to jis nežaidė du mėnesius.

Viltingas sugrįžimas ant parketo sekmadienio naktį buvo palydėtas ašaromis akyse, o į šią krepšininko nelaimę socialiniuose tinkluose sureagavo būrys lygos žvaigždžių.

Orlando klubo bičiulis Harry Giles'as III savo socialiniame tinkle „Twitter“ rašė: „Meldžiuosi už savo brolį J. Isaacą, žmogau, tai itin palietė mano sielą. Dievas su tavimi ir aš žinau, kad tu tuo tiki.“

„Twitteryje“ savo žinutę paliko ir lygos žvaigždė Luka Dončičius.

„Melskimės už J. Isaacą“, – rašė slovėnas.

Abejingas neliko ir europiečio bendraklubis iš Latvijos Kristapas Porzingis, kuris linkėjo krepšininkui greitos ir lengvos reabilitacijos.

Tarp palaikymą išreiškusių žaidėjų taip pat buvo ir pastaruosius du sezonus geriausiai lygoje besiginančiu krepšininku pripažintas Rudy Gobertas taip pat Bradley Bealas, Jamalas Crawfordas, Evanas Fournieras bei daugelis kitų.

Šiame sezone traumą patyręs puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 11,9 taško, atkovodavo po 6,8 kamuolio, blokavo po 2,3 bei perimdavo po 1,6 kamuolio per rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.