EUROLYGA 2023

Svarbiausios Vilniaus „Ryto“ sezono kovos vyks „Siemens“ arenoje

Vilniaus „Rytas“ su Siemens arena pratęsė bendradarbiavimą ir svarbiausiose sezono rungtynėse aistruolių lauks didžiausioje Vilniaus krepšinio arenoje. 2020-2021 m. sezone sostinės klubas „Siemens“ arenoje žais visus FIBA Čempionų lygos susitikimus bei LKL dvikovas su Kauno „Žalgiriu.

 Svarbiausios Vilniaus „Ryto“ sezono kovos vyks „Siemens“ arenoje.<br>bcrytas.lt
 Svarbiausios Vilniaus „Ryto“ sezono kovos vyks „Siemens“ arenoje.<br>bcrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2020, 11:03 AM

Pirmosios „Ryto“ Čempionų lygos rungtynės startuos spalio 14 dieną, kuriose vilniečiai susikaus su Strasbūro SIG ekipa. Po beveik dviejų savaičių planuojama akistata ir su Kauno „Žalgiriu“.

„Džiaugiamės pratęstu bendradarbiavimu su vienu iš mūsų partnerių – „Siemens“ arena. Tikimės, kad karantino scenarijus nepasikartos, kadangi labai norime turėti galimybę žaisti prie mūsų aistruolių, – kalbėjo „Ryto“ generalinis direktorius Rolandas Jarutis. – Tai svarbu ir dėl saugaus atstumo laikymosi tarp sėdimų fanų vietų arenoje. Norime, kad krepšinio vakarai Vilniuje aistruoliams dovanotų daug gerų emocijų ir žinoma pergalių.“

Vilniaus „Rytas“ ir „Siemens“ arena bendradarbiaus jau 16-us metus.

„Pratęsta partnerystė su „Rytu“ įrodo, kad kokybiškos krepšinio kovos ir artėjantį sezoną vyks didžiausioje Vilniaus arenoje. Ir leidžiant galimybėms, „Rytas“ yra pasiruošęs į „Siemens“ areną pakviesti kuo daugiau savo sirgalių“, – sako A. Žiauberis.

Sostinės klubas prekybą 2020-2021 m. sezono abonementais pradės kitą savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.