EUROLYGA 2023

Į pergalių kelią „Grizzlies“ sugrąžinęs J. Valančiūnas: „Turime judėti pirmyn“

Orlando miete esančiame NBA „burbule“ Jono Valančiūno atstovaujamai „Memphis Grizzlies“ (33 pergalės/37 pralaimėjimai) sezono atnaujinimas prasidėjo ne itin gera nata. Pralaimėjimų laviną „Grizzlies“ nutraukė tik penktadienio naktį, kai lietuvio atstovaujamai ekipai pavyko nugalėti „Oklahoma City Thunder“ (42/26) klubą rezultatu 121:92.

Po pergalingų rungtynių lietuvis sudalyvavo nuotolinėje konferencijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Po pergalingų rungtynių lietuvis sudalyvavo nuotolinėje konferencijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2020, 2:26 PM, atnaujinta Aug 8, 2020, 2:27 PM

Uteniškis buvo vienas pergalės kalvių, jis per 24 ant parketo praleistas minutes įmetė 19 taškų (8/10 dvit., 0/1 trit., 3/3 baudos), atkovojo 11 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei sykį blokavo varžovo metimą.

Po susitikimo J.Valančiūnas susilaukė ir žurnalistų dėmesio – 213 cm ūgio puolėjas dalyvavo nuotolinėje spaudos konferencijoje, kurioje atsakė į žurnalistų užduodamus klausimus.

„Rungtynių startas nebuvo geras. Pirmajame kėlinyje žaidėme blogai tiek puolime, tiek gynyboje, tačiau atlikus keitimus pavyko pagauti ritmą ir įsibėgėti, tą sėkmingai ir padarėme antrajame kėlinyje“, – kalbėjo lietuvis.

Ties atrintamųjų varžybų riba balansuojanti Memfio komanda su šia pergale padidino savo galimybes kabintis į stipriausiųjų aštuntuką Vakarų konferencijoje. Vidurio puolėjas sulaukė klausimo ir apie šios pergalės svarbą turnyrinėje lentelėje.

„Turime sunkiai dirbti, išlikti ramūs ir per daug nesidžiaugti pergale. Šiuo metu komandos žaidime trūksta stabilumo ir turime tai kuo greičiau pakeisti. Smagu, kad šiandien tą ir padarėme, turime judėti pirmyn“, – komentavo uteniškis.

Artimiausias rungtynes „Grizzlies“ žais sekmadienį, 21 valandą Lietuvos laiku, J.Valančiūno lauks akistata su buvusia „Toronto Raptors“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.