EUROLYGA 2023

Po „Trail Blazers“ triumfo džiaugsmo neslėpusi NBA legenda viešai pašiepė „Lakers“

Vienas garsiausių visų laikų NBA krepšininkų, šiuo metu krepšinio analitiku dirbantis Charlesas Barkley neslėpė šypsenos savo veide po antradienį naktį pasibaigusio NBA atkrintamųjų ketvirtfinalio pirmojo susitikimo tarp „Portland Trail Blazers“ ir „Los Angeles Lakers“ ekipų.

C.Barkley pasišaipė iš Los Andželo komandos.<br>Scanpix koliažas.
C.Barkley pasišaipė iš Los Andželo komandos.<br>Scanpix koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-08-19 14:58, atnaujinta 2020-08-19 15:27

Portlando klubas laimėjo susitikimą rezultatu 100:93, o nugalėtojus į priekį vedė 34 taškus įmetęs ir fenomenalią formą Orlando burbule demonstruojantis Damianas Lillardas 34 taškus.

Dar prieš prasidedant NBA atkrinamųjų varžybų startui C.Barkley viešai teigė, kad „Trail Blazers“ ekipai pavyks serijoje nugalėti „Lakers“, o prieš prasidedant šiai Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijai, krepšinio analitikas pasidalino dar vienu skambiu pasisakymu.

„Jei „Trail Blazers“ pirmajame susitikime nugalės „Lakers“, jie „sušluos“ („sweep“ – laimės seriją rezultatu 4:0) Los Andželo klubą“, – teigė buvęs krepšininkas.

Po to, kai Portlando ekipai pavyko nugalėti LeBrono Jameso vedamą „Lakers“, C.Barkley prisiminė savo pasakytus žodžius.

„NBA on TNT“ laidoje dukart olimpinis čempionas išsitraukė po stalu turėtą šluotą ir ėmė šluoti studijos grindis bei taip vaizdavo „Lakers“ klubo likimą ateinančiose serijos rungtynėse.

Lrytas.lt primena, kad tai buvo pirmasis „Lakers“ lyderio L.Jameso pralaimėjimas per dvyliką kartų, kai jis su klubais prasimušdavo į lygos ketvirtfinalius.

Į Vakarų konferencijos pusfinalį pateks komanda, kuri pirmoji serijoje iškovos keturias pergales. Šiuo metu „Trail Blazers“ pirmauja rezultatu 1:0. Antrosios ketvirtfinalio rungtynės vyks ketvirtadienio naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.