EUROLYGA 2023

R. Jokubaičio ir D. Belickaitės duetas virtuvėje gamino makaronus su vištiena

„Žalgiris TV“ komanda savo sirgaliams pristato antrąjį naujos rubrikos #ŽalgirisCookingShowdown epizodą. Debiutinėje laidoje „Žalgirio“ keksiukus gaminusį Marių Grigonį antrajame epizode pakeitė kitas žalgirietis Rokas Jokubaitis.

 R.Jokubaitis ir D.Belickaitė.<br> ZalgirisTV/Youtube nuotr.
 R.Jokubaitis ir D.Belickaitė.<br> ZalgirisTV/Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2020, 5:24 PM

Dažnai „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame restorane „Sala“ apsilankantis įžaidėjas priėmė „Žalgiris TV“ laidų vedėjos Dalios Belickaitės iššūkį, kartu užvaldė restorano virtuvę ir gamino makaronus su vištiena.

Tiesa, 19-metis R.Jokubaitis tokio iššūkio neišsigando – patiekalas jam yra puikiai pažįstamas, nes savo virtuvėje jį gaminti tenka taip pat gana dažnai.

„Kada būna noro ir laiko – gaminu visada. Spėju, kad ką moku, gaminu gerai. Skaniai pavalgau ir pasimėgauju maistu. Su laiku bandysiu išmokti naujų receptų, bet makaronai yra klasika“, – gamindamas kalbėjo žalgirietis.

D.Belickaitės kamantinėtas pašnekovas naujausio rubrikos epizodo metu taip pat atskleidė, kokį patiekalą gamintų merginai per pirmą pasimatymą.

„Gaminčiau savo mėgstamiausią ir geriausiai mokamą patiekalą. Reikia sudaryti gerą įspūdį, nes jei per romantišką pirmojo pasimatymo vakarienę gerai pagamini valgyti – jau pliusas. Pradėčiau su makaronais, ką aš daugiau galėčiau pasiūlyti?“, – svarstė iš Mažeikių kilęs R.Jokubaitis.

Restorano „Sala“ virtuvėje kurį laiką pasisukioję filmavimo dalyviai kaip reikiant išalko ir vos pabaigę gaminti išbandė savo kulinarinių sugebėjimų rezultatą.

„Kaip skaniai atrodo… Man dėk didesnę porciją. Tikėkimės, kad bus skanu, o jūs šį receptą išmėginkite namuose“, – su laidos žiūrovais atsisveikino jaunasis „Žalgirio“ talentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.