EUROLYGA 2023

Titulo neapgynę „Raptors“ treneriui pretenzijų neturi: pratęsė sutartį su N. Nurse'u

Praėjusio sezono NBA čempionų klubas „Toronto Raptors“ antradienį paskelbė, kad pasirašė naują ilgalaikę sutartį su treneriu Nicku Nurse‘u. Šis 53-ejų krepšinio specialistas nuo 2013 metų dirbo „Raptors“ klube trenerio asistentu, o 2018 metais stojo prie komandos vairo ir pernai iškovojo NBA čempionų titulą.

Nickas Nurse'as yra laimėjęs 72 proc. rungtynių kaip NBA klubo treneris.<br> AP/Scanpix nuotr.
Nickas Nurse'as yra laimėjęs 72 proc. rungtynių kaip NBA klubo treneris.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2020, 9:42 PM

Šį sezoną Toronto krepšininkai nepasiekė NBA finalo, Rytų konferencijos pusfinalyje nusileidę „Boston Celtics“, bet N.Nurse‘as buvo pripažintas Metų treneriu.

„Mūsų pasitikėjimas Nicku toliau auga, o tai lemia mūsų bendra patirtis. Pastarieji du sezonai buvo ypatingi mūsų klubo istorijoje. Pirmiausia mes laimėjome čempionatą, o paskui kovojome su pasauline pandemija, rasizmu ir socialine neteisybe. Nickas įrodė, kad gali treniruoti komandą aikštėje ir būti lyderis gyvenime, todėl tikimės ateityje nuveikti daug svarbių dalykų“, – pareiškė „Raptors“ prezidentas Masai Ujiri.

N.Nurse'as kol kas NBA laimėjo 72 proc. rungtynių ir tai yra geriausias pergalių procentas tarp visų trenerių, tačiau jį išlaikyti bus sunku. Per dvejus metus jo vadovaujama Kanados ekipa reguliariajame sezone laimėjo 111 kartų ir suklupo 43 sykius, o atkrintamosiose varžybose laimėjo 23 mačus ir pralaimėjo 12 rungtynių.

N.Nurse'as taip pat yra Kanados rinktinės treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.