EUROLYGA 2023

Pastabų savo auklėtiniams turėjęs Šaras: „Visada malonu laimėti prieš CSKA“

Šarūnas Jasikevičius šio sezono Eurolygą su „Barcelona“ klubu pradėjo solidžia pergale. Ispanijos klubas nepaliko jokių šansų vis dar Eurolygos čempiono titulą turinčiai rusų Maskvos CSKA ekipai ir ją įveikė 76:66 (24:14, 17:19, 14:15, 21:18).

Š.Jasikevičius. <br>Twitter/barcabasktet nuotr.
Š.Jasikevičius. <br>Twitter/barcabasktet nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2020, 9:01 AM, atnaujinta Oct 2, 2020, 9:06 AM

Po iškovoto laimėjimo Šaras džiaugėsi savo žaidėjų darbu bei negailėjo šiltų žodžių varžovams.

„Sveikinu mūsų žaidėjus bei sirgalius su pergale. Gaila, jiems teko likti namuose, manau tai buvo rungtynės, kurias norėjo pamatyti kiekvienas Katalonijos krepšinio sirgalius.

Visada malonu laimėti prieš tokią puikią komandą kaip CSKA. Manau, kad didžiąją dalį rungtynių žaidėme labai gerą krepšinį“, – teigė Š.Jasikevičius.

Tris kėlinius dominavę katalonai stabtelėjo ketvirtame kėlinyje ir tuo pasinaudojo CSKA krepšininkai. Jie po savo lyderio Mike'o Jameso dvitaškio buvo atsilikę vos 2 taškai – 57:55. Tačiau po lietuvio eilinių nurodymų tiek Brandonas Daviesas, tiek ir Alexas Abrinesas sugrąžino saugią persvarą ir svečiai daugiau neturėjo jokių šansų priartėti.

„Kaip įprasta, žinojome, kad CSKA grįš į rungtynes. Jiems pavyko sumažinti atsilikimą iki dviejų taškų, tačiau mes sugebėjome susivaldyti dvikovos eigą bei rasti būdą, kaip sėkmingai atakuoti krepšį bei bėgti į greitą puolimą.

Nėra paslaptis, kad turime problemų su rungtynių pabaigomis. Kai sužaidžiame geresnę atkarpą, prarandame koncentraciją. Taip nutiko ir šiandien, todėl turime daug dirbti tam, kad neleistumėme varžovams grįžti į rungtynes“, – argumentavo Šaras.

Kitas Eurolygos rungtynes Š.Jasikevičiaus kariauna žais spalio 8 dieną išvykoje prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.