EUROLYGA 2023

Lapkritį tarptautiniame turnyre jėgas išmėgins dar viena Lietuvos rinktinė

Lapkričio mėnesį tarptautinėse varžybose savo jėgas išmėgins ne tik vyrų ir moterų krepšinio rinktinės. Savo sugebėjimus ir vėl galės parodyti esporto entuziastai, kurie dalyvaus FIBA eSports Open turnyre, kuris taip pat laikomas Europos esporto čempionatu. Dalyvavimą jame patvirtino 19 šalių federacijos, o pagrindinis turnyras vyks lapkričio 21-22 dienomis.

Lapkritį tarptautiniame turnyre jėgas išmėgins dar viena Lietuvos rinktinė.<br>L.Šilkaičio nuotr.
Lapkritį tarptautiniame turnyre jėgas išmėgins dar viena Lietuvos rinktinė.<br>L.Šilkaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2020, 11:37 AM

Lietuvos rinktinė bus suformuota specialioje NBA2K21 atrankoje. Atrankos finalas bus transliuojamas „Krepšinio namų“ Facebook paskyroje. Transliaciją padės užtikrinti GRIND Esports.

„Patirtis buvo labai gera, gavome šansą žaisti prieš geriausias Europos rinktinės ir joms įrodyti, kad galime žaisti pilnu pajėgumu ir net laimėti. Vien gauti galimybę atstovauti rinktinei ir dar sudalyvauti pirmajame oficialiame Europos čempionate buvo tikrai labai smagu. Ir noriu pasidžiaugti kad būtent pirmieji iškovojome tokią teisę, gal tik nepasiekėme užsibrėžtų rezultatų.

Tikrai dalyvausime ir šioje atrankoje. Po truputį jau renku komandą ir mintyse esu susidėliojęs kaip ji atrodys ir galiu pasakyti, kad bus žymiai pasikeitusi nuo praeitos. Su šia komanda bandysime laimėti atranką ir įrodyti, kad dar kartą esame verti atstovauti Lietuvai Europos čempionate“, – sakė pirmosios Lietuvos esporto rinktinės kapitonas Ignas Vaitiekus.

Atrankos turnyras vyks spalio 14-22 dienomis. Komandą šiam turnyrui turi registruoti tos ekipos kapitonas, o atranka bus vykdoma žaidžiant NBA2K21 žaidimą PlayStation4 konsole.

Kiekvienai užsiregistravusiai komandai bus priskirtas unikalus pavadinimas, atspindintis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje žaidžiančius/žaidusius krepšininkus: Team Grigonis, Team Valančiūnas, Team Sabonis ir t.t.

Registracijai pasibaigus ir paaiškėjus tiksliam dalyvaujančių komandų skaičiui, bus sudarytas oficialus atrankos formatas ir tvarkaraštis, kurie bus paskelbti vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.