EUROLYGA 2023

Paaiškėjo, kas „Šiaulių“ klube pakeis traumuotą amerikietį

Antradienį lrytas.lt žurnalistui Gintarui Šiupariui pranešus apie tai, kad „Šiaulių“ klubo žaidėjo Ryano Andersono sezonas yra baigtas, Saulės miesto komanda pristatė, kas pakeis traumuotą legionierių.

Ryanas Andersonas.<br>G.Šiupario nuotr.
Ryanas Andersonas.<br>G.Šiupario nuotr.
Arminas Urbutis.<br>G.Šiupario nuotr.
Arminas Urbutis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 7, 2020, 11:16 AM

Į „Šiaulius“ sugrįžta 34 m. puolėjas Arminas Urbutis. Du sezonus geltonus marškinėlius vilkėjęs aukštaūgis buvo „Šiaulių“ komandos kapitonu, o praėjusiame sezone persikėlė į Alytų bei atstovavo vietos „Dzūkijai“.

Lrytas.lt primena, kad R.Andersonui rungtynėse su Prienų „Cbet“ plyšo kelio kryžminiai raiščiai, buvo pažeistas meniskas, sausgyslės.

Dzūkų ekipos gretose iki karantino pradžios A.Urbutis vidutiniškai pelnė po 8.6 taško ir atkovojo po 4,3 kamuolio per kone 26 aikštelėje praleidžiamas minutes.

Su 34 m. veteranu buvo pasirašyta dviejų mėnesių trukmės sutartis su galimybe ją pratęsti.

„Labai gaila, kad netekome Ryano. Šis krepšininkas buvo svarbus mūsų komandai ne tik aikštelėje, bet ir rūbinėje. Dabar jo laukia operacija ir netrumpas atsistatymo laikotarpis. Linkime amerikiečiui kuo greičiau sugrįžti aikštelę.

Teko skubiai ieškoti jam pamainos. Prasidėjus sezonui tai daryti nėra nelengva, nes pakeisti Ryaną norėjome patyrusiu krepšininku, todėl apie Armino sugrįžimą į komandą ilgai svarstyti nereikėjo.

Jis puikiai žino mūsų trenerio žaidimo filosofiją, o mes žinome, ko iš jo laukti aikštelėje, taip pat tikimės, kad jis savo kovingumu ir atsidavimu taps tikru autoritetu mūsų jaunimui“, – apie pokyčius komandos sudėtyje sakė klubo sporto direktorius Mindaugas Žukauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.