EUROLYGA 2023

„Ryto“ sistemos krepšininkai treniruosis „Impuls“ bei „Lemon Gym“ sporto klubuose

Visi Vilniaus „Ryto“ sistemos žaidėjai naujame krepšinio sezone savo fizinę sportinę formą tobulins didžiausiame sporto ir sveikatingumo klubų tinkle Lietuvoje. Sostinės klubas pratęsė bendradarbiavimą su „Impuls“ sporto klubų grupe.

Sostinės klubo nuotr.
Sostinės klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2020, 7:20 PM

„Ryto“ krepšininkai, kaip ir praėjusį sezoną, savo fizinį pasiruošimą nuo treniruočių stovyklos pradžios gerina „Impuls“ sporto kompleksuose. O jaunieji „Perlo“ ir „Ryto-MRU“ žaidėjai prieš krepšinio kovas treniruojasi „Lemon Gym“.

Pratęstu bendradarbiavimu su „Ryto“ klubu džiaugėsi ir „Impuls“ ir „Lemon Gym“ marketingo vadovė Donata Visockaitė-Laurinčikienė.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie Vilniaus „Ryto“ krepšinio piramidės sportinių rezultatų su mūsų „Impuls“ ir „Lemon Gym“ sporto klubais. Ir linkime jiems paties geriausio prasidėjusio krepšinio sezono“, – apie klubų bendradarbiavimą kalba D.Visockaitė-Laurinčikienė.

„Ryto“ vykdantysis direktorius Justas Jankauskas mano, kad ši partnerystė stipriai prisideda ir prie klubo jaunųjų krepšininkų ugdymo.

„Dėkojame aukščiausio lygio sporto klubų tinklui „Impuls“, kurie mūsų žaidėjams suteikia puikias sąlygas ir leidžia jiems išlaikyti aukščiausią sportinę formą viso sezono metu, – teigia J.Jankauskas. – Labai vertiname ir tai, kad šiuose sporto klubuose treniruojasi ne tik pagrindinės komandos krepšininkai, bet ir visi jaunieji „Ryto“ piramidės talentai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.