EUROLYGA 2023

„Žalgirį“ į priekį tempęs M. Grigonis vertinti rungtynių nepanoro: „Akivaizdu“

„Žiūrint į visą šitą situaciją, aš net nenoriu kalbėti apie rungtynes“, – iš karto po Eurolygos dvikovos kalbėjo Kauno „Žalgirio“ lyderis Marius Grigonis.

Marius Grigonis buvo rezultatyviausias kauniečių gretose.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Marius Grigonis buvo rezultatyviausias kauniečių gretose.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-10 22:06, atnaujinta 2020-10-10 23:14

Martino Schillerio auklėtiniai nukeltose rungtynėse 84:70 (17:20, 24:12, 26:16, 17:22) nugalėjo nukraujavusią Maskvos srities „Chimki“ (0/2) komandą. Tiesa, pergalė buvo kur kas sunkesnė, nei buvo galima pagalvoti rungtynėms įpusėjus.

Šiose rungtynėse Rimas Kurtinaitis registravo minimalų skaičių žaidėjų – 8. Tačiau jų tarpe aikštėje taip ir nepasirodė latvis Dairis Bertanis. Tad „Chimki“ visų rungtynių metu vertėsi vos 7 žaidėjais, o tarp jų buvo ir vienas visiškai jaunas žaidėjas Vladislavas Odinokovas, kuriam tai buvo debiutas Eurolygoje.

Ryškiai jėgų pristigusi „Chimki“ tampė nervus žalgiriečiams iki pat rungtynių pabaigos, tačiau turėjo pripažinti jų pranašumą.

M.Grigonis buvo rezultatyviausias „Žalgirio“ gretose. Gynėjas į varžovų krepšį įmetė 21 tašką.

„Aš esu laimingas ir palaimintas, kad galėjome sužaisti šias rungtynes. Reikia judėti į priekį. Mes turėjome 12 žaidėjų, jie vos 7. Tad akivaizdu, kokios buvo pagrindinės pergalės priežaistys“, – sakė M.Grigonis.

Kitą savaitę „Žalgirio“ laukia dviguba Eurolygos savaitė. Antradienį Lietuvos čempionai išvykoje susikaus su Belgrado „Crvena zvezda“, o ketvirtadienį namuose priims Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus. Tai bus pirmosios sezono rungtynės Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.