EUROLYGA 2023

Vilniaus „Rytas“ nusitaikė į senegalietį

Vilniaus „Ryto“ ekipos treneris Donaldas Kairys po LKL rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“ patikino, kad jau turi kandidatą pakeisti traumuotą Martyną Echodą. Kartu ir sporto direktoriaus pareigas po Rolando Jaručio atstatydinimo iš klubo vadovo posto parėmęs D.Kairys patikino, kad jam reikia tik pasikalbėti su klubo vadovais ir jis galės pranešti gerą žinią.

Maurice'as Ndouras <br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Maurice'as Ndouras <br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2020, 10:31 AM, atnaujinta Oct 18, 2020, 10:33 AM

Kaip praneša 15min žurnalsitas Donatas Urbonas, sostinės ekipa apsistojo ties Europoje gerai žinomu aukštaūgiu senegaliečiu Maurice'u Ndouru.

Pasaulio pirmenybėse Kinijoje už Senegalo rinktinę žaidęs 206 cm ūgio krepįininkas pastarąjį sezoną kovojo Ispanijoje ir atstovavo „Valencia“ ekipą, save išbandė ir Eurolygoje. 2016–2017 metais jis rungtyniavo NBA „New York Knicks“ klube, už kurį sužaidė 32 mačus.

Praėjusiame Eurolygos sezone senegalietis pelnydavo 6,3 taško, atkovodavo 2,4 kamuolio ir rinkdavo po 7 naudingumo balus.

D.Kairys, paklaustas kelių žaidėjų šiai dienai ieško „Rytas“ – vieno ar dviejų, pasakė: „Kol kas vieno krepšininko“.

Šią savaitę pasirodė pranešimų, jog Vilniaus komanda veda pokalbius su Jamesu Gistu, Maurice'u Ndouru ir Adreianu Payne'u.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.