EUROLYGA 2023

Persigalvojo: „Ryto“ sirgalių „B Tribūna“ ir vėl bus mače su „Žalgiriu“

Persigalvojo. Ištikimiausi Vilniaus „Ryto“ komandos sirgaliai iš taip vadinamos „B Tribūnos“ sektoriaus, kurie laikomi aršiausiais komandos gerbėjais, ir vėl vėl palaikys sostinės klubą sekmadienio LKL mače su Kauno „Žalgiriu“. Prieš metus vilniečių aistruoliai paskelbė savotišką moratoriumą lankytis „Ryto“ mačuose su Kauno „Žalgiriu“.

„B Tribūna“ ir vėl bus pilna mače su „Žalgiriu“<br> Btribuna nuotr.
„B Tribūna“ ir vėl bus pilna mače su „Žalgiriu“<br> Btribuna nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-22 18:10, atnaujinta 2020-10-22 18:11

Apie savo nuomonės pasikeitimą jie paskelbė patys socialiniame tinkle. „Booom! Mes sugrįžtam! Sekmadienį visi į „B Tribūną“. Pastarosios dienomis situacija pasikeitė ir visos suinteresuotos pusės pasiekė kompromisą aktualiais klausimais“, – rašė jie.

„Prieš daugiau nei metus paskelbėm, jog pradedam protestą rungtynėse prieš „Žalgirį“. Kadangi susilaukėm daugiau nei šimto žinučių ir negalim įsidėt jokio posto be klausimo „AR BŪSIT“, tai atsakom – ne, nebūsim“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pirmadienį pareiškė „B tribūna“.

Lrytas.lt primena, kad sostinės klubo sirgaliai kritikavo LKL sprendimą drausti necenzūrines skanduotes ir už jas bausti.

Taip pat aistruoliams netiko, jog policija dėl tų skanduočių juos persekioja, neleidžiama turėti norimo ilgio vėliavų ir naudoti pirotechniką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.