EUROLYGA 2023

„Barcelona“ žvaigždė N. Calathesas pripažino, kad nemėgo Šaro: „Jis mane gniuždydavo“

Graikas Nickas Calathesas oficialiai Eurolygos svetainei davė atvirą interviu, kuriame papasakojo apie tai, kas jį sieja su komandos treneriu Šarūnu Jasikevičiumi.

„Barcelona“ žvaigždė N. Calathesas pripažino, kad nemėgo Šaro: „Jis mane gniuždydavo“.<br>lrytas.lt koliažas.
„Barcelona“ žvaigždė N. Calathesas pripažino, kad nemėgo Šaro: „Jis mane gniuždydavo“.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2020, 1:32 PM

N.Calathesas kartu su lietuviu yra žaidęs Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje.

„Pirmą kartą apie Šarą sužinojau tada, kai jis dar atstovavo „Indianos Pacers“ klubui. Su juo susitikau pirmaisiais savo metais Atėnuose, tada dar nepažinojau, bet gerai žinojau apie žymią pavardę. Tuomet dar nežinojau apie Europos krepšinį, o Šarą visi pristatė kaip vyruką, laimintį viską. Nežinojau, ko tikėtis, o jis mane gniuždydavo treniruotėse, nuolat šaukdavo, todėl tuomet nelabai jį mėgau“, – euroleague.net sakė krepšininkas.

Vis dėlto ilgainiui N.Calathesas pripažino neeilinį Š.Jasikevičiaus talentą, maža to, tikėjo, kad jis taps puikiu treneriu.

„Pažaidus keletą metų kartu supranti Šaro įgūdžius, žaidimo išmanymą ir pojūtį. Krepšinio supratimą jis naudoja taip pat kaip ir būdamas žaidėju, tai yra unikalu, be to, paverčia jį puikiu strategu.

Tai, ką jis nuveikė „Žalgiryje“, yra neįtikėtina. Jis sukūrė sistemą. Nuolat žaisdamas prieš „Žalgirį“ žinojau, kad bus labai sunku, nes jie tiesiog neklysdavo, atlikdavo teisingus sprendimus.

Be didžiulio biudžeto jie pelnė gerbiamą vardą ir žaidė galingai. Šaro dėka klube atsirado sėkminga kultūra“, – kalbėjo N.Calathesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.