EUROLYGA 2023

Į „Žalgirio“ tinklalaidės vedėjo vietą grįžęs Th. Walkupas kalbino senus bičiulius

Į #ŽalgirisOnAir tinklalaidės vedėjo vietą po daugiau nei pusės metų pertraukos sugrįžo žalgirietis Thomasas Walkupas, kuriam buvo patikėtas 32-asis epizodas.

 Į „Žalgirio“ tinklalaidės vedėjo vietą grįžęs Th. Walkupas kalbino senus bičiulius.<br> Zalgiris.lt nuotr/Youtube stop kadras.
 Į „Žalgirio“ tinklalaidės vedėjo vietą grįžęs Th. Walkupas kalbino senus bičiulius.<br> Zalgiris.lt nuotr/Youtube stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-02 11:07

Praėjusiame sezone krepšininkas laidos vedėjo rolėje debiutavo pokalbyje su tuometiniu žalgiriečiu K.C. Riversu, o šį kartą „Žalgirio“ arenoje esančioje studijoje amerikietis kalbėjosi su tinklalaidėje kartą jau buvusiu Martinu Gebenu bei komandos naujoku Steve‘u Vasturia.

Tinklalaidę žalgiriečiai įrašinėjo kitą dieną po pirmojo sezono derbio, kurį Vilniuje kauniečiai laimėjo rezultatu 84:72. 25-erių S.Vasturiai tai buvo pirmasis derbis Lietuvoje ir jam paliko puikų įspūdį.

S.Vasturia ir M.Gebenas po kelerių metų pertraukos vėl suvienijo savo jėgas – anksčiau jie kartu mokėsi bei rungtyniavo „Notre Dame“ universitete, o apie tuos laikus jiems prisiminti leido ir T.Walkupas.

Visi trys žaidėjai komandoje garsėja kaip įvairių televizijos serialų mėgėjai, o jų kasdienybėje temos apie juos bei įvairūs juokeliai yra taip pat yra labai dažnas reiškinys. Nieko keisto, kad nemaža tinklalaidės dalis buvo skirta būtent televizijos serialams, o ypač – „The Office“.

Aptarę įvairias temas, išsirinkę mėgstamiausius serialus bei sužaidę žaidimą krepšininkai priėjo ir prie žiūrovų bei klausytojų klausimų, į kuriuos atsakinėjo S.Vasturia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.