EUROLYGA 2023

Pasigyręs, kad lieka „Lakers“, D. Howardas netikėtai išsiųstas į „76ers“

Su „Los Angeles Lakers“ ekipa NBA čempionu tapęs Dwightas Howardas klube neužsibus, nors ir svajojo toliau žaisti Los Andželo komandoje. Krepšininkas keliasi į Rytų konferencijos „Philadelphia 76ers“ ekipą ir per sezoną gaus tik veterano algą – 2,6 mln. JAV dolerių. Kitą vasarą žaidėjas taps laisvuoju agentu.

 D.Howardas keliasi į Filadelfiją, nors planavo likti NBA čempionų ekipoje<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
 D.Howardas keliasi į Filadelfiją, nors planavo likti NBA čempionų ekipoje<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2020, 9:25 AM

Pats 211 cm ūgio D.Howardas po pergalės NBA tikino, kad pasikėlė savo vertę ir galvoja apie rimtą bei pinigingą sutartį. Likus valandai iki susitarimo su „76ers“ jis socialiniame tinkle rašė, kad lieka „Lakers“ komandoje. Krepšininkas svajojo iš „Lakers“ gauti bent 3-4 mln. dolerių pasiūlymą.

„Lieku ten, kur ir priklausau. „Lakers“ gerbėjai, aš jus myliu. Purpurinė ir auksinė spalva niekada neatsibos“, – rašė centras, o vėliau žinutę ištrynė ir konstatavo, kad išvykstą į Filadelfiją.

Tai jau bus aštuntasis šio žaidėjo NBA klubas, kuriam jis atstovaus. Karjeros pradžioje aukštaūgis 8 sezonus žaidė „Orlando Magic“ komandoje, o po to kituose klubuose užsibūdavo 1-3 sezonus.

„Lakers“ gretose 34-erių D.Howardas taip pat praleido vieną sezoną ir uždirbo 2,6 milijono JAV dolerių.

34 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas Los Andžele per 19 minučių rinko 7,5 taško (73 procentai dvitaškių), 7,7 atkovoto kamuolio ir 0,7 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.