EUROLYGA 2023

„Nets“ maišo NBA kortas: ar gali naujasis didysis trejetas triumfuoti šį sezoną?

„Brooklyn Nets“ ekipa drebino NBA rinką, kai į komandą prisiviliojo Keviną Durantą ir Kyrie Irvingą. Dar kartą Bruklino ekipa supurtė stipriausią pasaulio lygą įsigydama trečią superžvaigždę: Jamesą Hardeną.

Kevinas Durantas ir Kyrie Irvingas<br> Scanpix nuotr.
Kevinas Durantas ir Kyrie Irvingas<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-14 13:15

„Nets“ kėlėsi sau aukštus tikslus ir su pasveikusiu K. Durantu tikėjosi, jau šį sezoną kovoti dėl NBA čempionų žiedų, o po pastarųjų mainų visa tai tapo tik dar realiau. K. Durantas ir J. Hardenas kartu žibėjo „Oklahoma Thunder“ ekipoje ir jau tada kartą nukeliavo iki NBA finalo.

K. Durantas per karjerą yra tapęs dukart NBA čempionu, dukart NBA finalų MVP bei kartą reguliaraus sezono MVP. K. Irvingo sąskaitoje yra vienas NBA žiedas, kai J. Hardenas pirmąjį savo titulą vis dar medžioja, tačiau savo CV jau turi įsirašęs viena reguliaraus sezono MVP.

TOPsport lažybininkai „Nets“ matė kaip vieną favoričių jau prieš sezoną ir Bruklino komandos šansus tapti NBA čempionais vertino 10 proc. Buvo prognozuojama, jog „Nets“ ekipai į finalą kelią užkirs Giannis Antetokounmpo ir Milvokio „Milwaukee Bucks“.

Po mainų situacija kardinaliai pasikeitė ir „Nets“ galimybės triumfuoti NBA jau yra vertinamos 25 proc. ir Bruklino ekipa atsidūrė antroje vietoje pagal galimybes laimėti. „Nets“ kol kas nusileidžia tik čempionų titulą ginančiai „Los Angeles Lakers“. Neabejojama, kad būtent šios ekipos ir susitiks NBA fiale.

O po tokių mainų komandos vyriausiasis treneris Steve‘as Nashas tapo favoritu tapti geriausiu metų treneriu, pasak TOPsport lažybininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?