EUROLYGA 2023

G. Petronytė vėl spindėjo Europos taurės rungtynėse

Gintarė Petronytė vėl spindėjo moterų krepšinio Europos taurės rungtynėse, o Venecijos „Reyer“ komanda, kurioje žaidžia lietuvė, pasiekė antrąją pergalę ir beveik užsitikrino kelialapį į atkrintamąsias varžybas.

Gintarė Petronytė pelnė 19 taškų.<br>G.Šiupario nuotr.
Gintarė Petronytė pelnė 19 taškų.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2021, 11:32 PM, atnaujinta Jan 21, 2021, 7:43 AM

Trečiadienį Europos taurės E grupės antrajame ture „Reyer“ sutriuškino Fribūro „Elfic“ komandą 116:63. G.Petronytė pelnė 19 taškų (7/7 dvitaškių, 5/5 baudų), atkovojo 9 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 6 metimus.

Venecijos krepšininkės iškovojo antrąją pergalę ir į atkrintamąsias varžybas nepatektų nebent tuo atveju, jei penktadienį paskutinėse rungtynėse grupės turnyro šeimininkei Landerno „Bretagne“ komandai pralaimėtų triženkliu skirtumu.

Daug blogiau Europos taurės turnyre sekasi „Adana“ komandai, kurioje žaidžia Gabija Meškonytė. „Adana“ trečiadienį pralaimėjo Vidnojaus „Sparta i K“ ekipai 47:70. G.Meškonytė nežaidė.

Adanos komanda neturi nė vienos pergalės ir C grupėje užima paskutinę vietą. Kad patektų į atkrintamąsias varžybas, „Adana“ turėtų triuškinamai laimėti paskutines rungtynes su „Cegled“ klubu ir sulaukti palankaus rezultato kitame mače.

Europos taurės turnyre žaidžia 32 komandos, suskirstytos į 8 grupes. Grupių varžybos rengiamos vienu ratu, o į kitą etapą pateks po dvi geriausias grupių komandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.