EUROLYGA 2023

„Valencia“ treneris J. Ponsarnau: „Reikės su „Žalgiriu“ kautis abiejose aikštės pusėse“

Sausio viduryje Kauno „Žalgirio“ krepšininkai kelias dienas praleido Rusijoje, kur žaidė dvejas iš eilės Eurolygos rungtynes. Šią savaitę žalgiriečiai ilgėliau užtruks kitame Europos pakraštyje – trečiadienį ir penktadienį svečiuose susitiks su dviem Ispanijos ekipomis „Valencia“ ir Vitorijos „Baskonia“.

J.Ponsarnau gyrė žalgiriečius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
J.Ponsarnau gyrė žalgiriečius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2021, 1:42 PM

Trečiadienį „Žalgirio“ laukia „Valencia“ iššūkis.

„Kauniečiai visada išnaudoja savo žaidėjus ir žaidžia aukštu tempu. Mums reikės su jais kautis abiejose aikštės pusėse“, – prieš dvikovą kalbėjo Ispanijos klubo treneris Jaume Ponsarnau.

Jis taip pat pabrėžė, kad pastaruoju metu „Valencia“ neišvengė bėdų.

„Turėjome traumų, sunkių kėlionų, kurios paveikė mūsų žaidimą, tačiau nenoriu teisintis. Turime žengti paskutinį žingsnį, esame arti gero žaidimo lygio“, – teigė „Valencia“ strategas.

Pirmosios „Žalgirio“ ir „Valencia“ rungtynės įvyko spalio 22 dieną. Tuomet į „Žalgirio“ areną dar buvo įleidžiami žiūrovai, tačiau penkių tūkstančių aistruolių palaikymas nepadėjo Kauno komandai iškovoti pergalės. Nors šeimininkai antrajame kėlinyje pirmavo dviženkliu skirtumu, iškart po pertraukos jų žaidimas išsiderino ir „Valencia“ nugalėjo 94:82.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.