EUROLYGA 2023

Pralaimėjimą „Kalev“ gėdai prilyginęs CSKA prezidentas teisinosi sumažėjusiu klubo biudžetu Atskleidė, kada į komandą atvyks naujokas

„Tai buvo labai gėdinga ir siaubinga diena CSKA istorijoje, tačiau turime tai ištverti ir dirbti toliau“, – po sekmadienį patirto pralaimėjimo Talino „Kalev“ ekipai kalbėjo Maskvos CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas.

Maskvos CSKA treneris D.Itoudis ir klubo prezidentas A.Vatutinas (dešinėje).<br>Scanpix nuotr.
Maskvos CSKA treneris D.Itoudis ir klubo prezidentas A.Vatutinas (dešinėje).<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-09 11:10

Tai buvo jau ketvirtasis Maskvos klubo pralaimėjimas paeiliui. Negana to, raudonarmiečiai susidūrė su rimtomis rotacijos problemomis.

Iš rikiuotės iki sezono pabaigos iškrito vienas geriausių kovotojų dėl atšokusių kamuolių Nikola Milutinovas, traumas taip pat patyrė Tornikė Šengelija ir Willas Cliyburnas.

Pirmadienį CSKA pranešė, kad komandą dėl netekties šeimoje nepatikslintam laikotarpiui paliko ir ekipos lyderis Mike'as Jamesas.

Maskviečių klubo prezidentas A.Vatutinas tikina, kad šioje situacijoje labiausiai atsiliepia ne itin gili komandos sudėtis, kurios komplektacijai įtakos turėjo sumažėjęs biudžietas.

„Visiems akivaizdu, kad komandą ištiko krizė, tikriausiai net rimtesnė nei tikėtasi. Vasaros biudžeto mažinimas lėmė, kad mūsų rotacija nėra tokia gili, kokia ji būdavo anksčiau.

Žinojau, kad bet kokie pažeidimai gali mus išmušti iš vėžių. Kol neturėjome problemų, viskas veikė puikiai, tačiau tada netekome trijų labai svarbių krepšininkų.

Mūsų antrasis penketas tapo pirmuoju, o dėl to krito žaidimo kokybė“, – naujienų agentūrai TASS kalbėjo CSKA prezidentas.

A.Vatutinas taip pat prakalbo apie išaugusį Vieningosios lygos lygį. Pasak jo, šiuo metu vien didesniu biudžetu pergalės iškovoti nepavyks.

„Vieningosios lygos lygis smarkiai išaugo, – teikė Maskvos ekipos vadovas. – Dabar niekas negali laimėti „ekonominiu režimu“. Mums nebepakanka jėgų, dėl griežto grafiko nebeturime jėgų atsigauti.“

CSKA prezidentas atskleidė, kad vidurio puolėjo paieškos įgavo pagreitį. Žinios apie naujoką turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu.

„Prie visų problemų prisidėjo ir M.Jameso netektis, jis buvo priverstas išvykt į JAV. Dabar laukia labai sunkios dienos, galbūt net savaitės, bet mes turime grįžti į pergalių kelią.

Ieškome naujo vidurio puolėjo ir esame arti galutinio pasirinkimo, šis klausimas bus išspręstas per savaitę“, – sakė A.Vatutinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.