EUROLYGA 2023

D. Itoudis viliasi, kad naujasis pirkinys grąžins CSKA į pergalių kelią

Trečiadienį Maskvos CSKA ekipa pranešė, kad prie komandos prisijungė Michaelis Ericas, kuris užims dėl peties traumos iki sezono pabaigos iš rikiuotės iškrituso Nikola Milutinovo vietą.

D.Itoudis džiaugėsi M.Erico atvykimu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Itoudis džiaugėsi M.Erico atvykimu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2021, 12:52 PM, atnaujinta Feb 10, 2021, 2:10 PM

Rusijos klubo strategas džiaugėsi naujuoju komandos pirkiniu bei tikino, kad atidžiai stebėjo žaidėjų rinką.

„Džiaugiuosi, kad Michaelis atvyko į mūsų klubą. Akivaizdu, esame sukrėsti N.Milutinovo traumos – jis mums davė labai daug, todėl ieškodami pamainos atidžiai stebėjome rinką.

Kartu su klubo vadovybe įvertinome galimybes ir nusprendėme pasirinkti M.Ericą. Jis turi didelį norą ir patirties Eurolygos kovose“, – teigė D.Itoudis.

Treneris tap pat pabrėžė, kad yra numatęs aiškią naujoko vietą aikštelėje bei tikisi, kad su krepšininko iš Nigerijos atėjimu CSKA grįš į pergalių kelią.

„Jis puikiai supranta, kur ateina ir žino, kokią vietą jam teks užimti. Norime, kad komanda pakiltų iš naujo, laukiame traumuotų žaidėjų sugrįžimo ir M.Erico atvykimo“, – samprotavo graikas.

Šiame sezone M.Ericas rungtyniavo Ankaros „Turk Telekom“ ekipoje. FIBA Čempionų lygoje 211 cm ūgio krepšininkas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 12,2 taško ir atkovodavo po 6,7 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.