EUROLYGA 2023

Lenkai nenusisuko nuo Vilniaus „Ryto“

Vilniaus „Rytas“ pratęsė bendradarbiavimą su savo ilgamečiu partneriu AB „ORLEN Lietuva“.

„Ryto“ ekipa ir toliau turės svarbų rėmėją.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Ryto“ ekipa ir toliau turės svarbų rėmėją.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2021, 4:26 PM

Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ yra naftos perdirbimo įmonė, valdanti vienintelę Baltijos šalyse naftos perdirbimo produktų gamyklą, naftotiekių ir produktotiekio tinklą bei jūrinį naftos terminalą Būtingėje.

„Sporto rėmimas duoda apčiuopiamos ir išmatuojamos naudos verslui. Tai labai prisideda prie mūsų pardavimų tinklo, o ypač mažmeninės prekybos segmento, kuris sistemiškai vystomas čia, Lietuvoje, stiprinimo, – teigė ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius Michalas Rudnicki. – Mes jau eilę metų remiame krepšinį ir ketiname tai ir toliau tęsti.“

Strateginė bendrovė, užtikrinanti šalies ir viso regiono energetinį saugumą, savo veikla daro didelę įtaką Lietuvos ekonomikai.

„Esame dėkingi, jog ir pandemijos laikotarpiu mūsų partneriai bei viena didžiausių Lietuvos įmonių „ORLEN Lietuva“ ir toliau išlieka sostinės krepšinio dalimi, – sakė Vilniaus „Ryto“ direktorius Justas Jankauskas. – Džiaugiamės mūsų užsimezgusia partneryste, kuri prisideda prie bendrų komandos tikslų siekimo bei Vilniaus krepšinio augimo.“

Taip pat bendrovė daug dėmesio skiria sporto, kultūros, švietimo ir įvairių socialinių veiklų skatinimui tiek nacionaliniu mastu, tiek vietos bendruomenėje. Per praėjusius dvejus metus finansiniam įvairių iniciatyvų rėmimui „ORLEN Lietuva“ skyrė daugiau nei 2 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.