EUROLYGA 2023

„Real“ treneris P. Laso pasisakė apie „Žalgirį“ – įvardino kauniečių grėsmes

Kauno „Žalgiris“ trečiadienį išvyko į dar vieną Eurolygos mūšį – po antradienio pergalės prieš Belgrado „Crvena zvezda“ ketvirtadienį Madride jų lauks „Real“ iššūkis. Jau dešimtmetį Madrido komandai vadovaujantis Pablo Laso prieš mačą atidavė duoklę varžovams, tikindamas, kad lengvo pasivaikščiojimo jis nesitiki.

 Pablo Laso<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Pablo Laso<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Pablo Laso<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Pablo Laso<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 24, 2021, 9:44 PM

„Turėjome gerą laiką treniruotėse ir tikiuosi pamatyti geriausią savo komandos versiją.

Bus sunkus mačas, nes „Žalgiris“ turi puikų sezoną. Kauniečiai yra konkurencinga komanda, su patyrusiais žaidėjais. Komanda yra subalansuota, savo gretose turinti perimetro krepšininkus Luką Lekavičių, Marių Grigonį.

Grėsmių sulaukti reikia ir iš priekinės linijos, kur yra Joffrey Lauvergne’as ir Nigelis Hayesas. „Žalgiris“ yra jau susiformavusi ekipa ir ji yra pačiame įvykių centre kovojant dėl atkrintamųjų varžybų. Norint prieš juos laimėti, turime žaisti tik puikiai“, – sakė P.Laso.

„Karališkasis“ klubas po 25 turų turi 15 pergalių ir vos vienu laimėjimu lenkia žalgiriečius. Pirmąjį susitikimą Kaune „Real“ laimėjo 93:90. Tačiau pastarosios dvi rungtynės „Real“ komandai Eurolygoje nenusisekė – Madrido krepšininkai nusileido Vitorijos „Baskonia“ atstovams ir „Valencia“ komandai.

„Real“ ir „Žalgirio“ mačas ketvirtadienį – 22 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.