EUROLYGA 2023

Vilniaus „Rytas“ atleido dar vieną krepšininką – nereikalingas tapo amerikietis R. Boatrightas

Vilniaus „Ryto“ įžaidėjas Ryanas Boatrightas palieka sostinę. „Ryto“ klubas šeštadienį pranešė, kad abipusiu sutarimu atsisveikino su 28-erių amerikiečiu.

 R.Boatrightas paliko Vilnių.<br> R.Lukoševičiaus nuotr.
 R.Boatrightas paliko Vilnių.<br> R.Lukoševičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2021, 4:02 PM, atnaujinta Feb 27, 2021, 4:16 PM

„Abipusiu sutarimu nusprendėme išsiskirti su Ryanu. Dėkojame jam už praleistą laiką sostinėje ir linkime sėkmės kitose karjeros stotelėse, – sakė „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas. – Esama komandos sudėtimi remsimės ir likusią sezoną dalį bei šiuo momentu papildymų neieškosime.“

LKL čempionate 183 cm ūgio krepšininkas pelnydavo po 9,1 taško, rinko po 2,3 rezultatyvaus perdavimo bei 7,5 naudingumo balo.

Sezono išvakarėse pristatant atsinaujinusią „Ryto“ komandą buvo kalbama, kad jos žaidimo ašį sudarys trys amerikiečiai: įžaidėjas Demetrius Jacksonas, metikas Andrew Goudelockas ir aukštaūgis Chrisas McCulloughas, tačiau iš jų liko tik A.Goudelockas.

D.Jacksonas (LKL pelnydavo 13,5 taško ir atlikdavo 5,2 rezultatyvaus perdavimo) ir Ch.McCulloughas (8,8 tšk., 5 atk. kam.) dar rudenį gana miglotomis aplinkybėmis nusivilko sostinės komandos aprangą ir išvyko iš Lietuvos.

Praretėjus sudėčiai „Rytas“ lapkritį ir gruodį pakvietė dar tris užsieniečius: senegalietį Maurice’ą Ndourą bei amerikiečius Ryaną Boatrightą ir Keithą Bensoną, bet iš šio trejeto jau neliko nė vieno legionieriaus.

Vos kelias savaites sirgalius džiuginęs M.Ndouras žaidžia Kinijos lygoje, po to atsisveikinta su K.Bensonu, o dabar atėjo ir R.Boatrighto eilė.

Vilniaus ekipoje labai trumpai žaidė ir vienas lietuvis. Tautvydas Lydeka buvo pakviestas, kad pakeistų susižeidusį Roką Gustį, tačiau lūkesčių nepateisino ir „Rytui“ atstovavo tik ketveriose rungtynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.