EUROLYGA 2023

K. Lukošiūnas išrinko savo svajonių penketuką – netrūko netikėtumų

Tritaškiais varžovų krepšius bombarduojantis ir vis daugiau minučių aikštėje užsitarnaujantis Karolis Lukošiūnas sudalyvavo „Žalgiris TV“ komandos parengtoje rubrikoje #MyStartingFive.

Karolis Lukošiūnas išsirinko savo svajonių penketuką.<br>G.Šiupario nuotr.
Karolis Lukošiūnas išsirinko savo svajonių penketuką.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2021, 11:43 AM

Šioje rubrikoje žalgiriečiams tenka įvardinti savo startinį penketą iš tų žaidėjų, su kuriais jam teko žaisti arba kartu, arba prieš juos. Tiesa, šį kartą tarp 23-ejų snaiperio pasirinkimų prasimušė ir itin ryškios asmeninės simpatijos.

Vieninteliu dabartiniu komandos draugu, patekusiu į startinį penketą, tapo proveržio sezoną žaidžiantis Rokas Jokubaitis.

„Puikus atletas, augantis žaidėjas, geras draugas ir tikrai geras pirmas numeris“, – apie savo komandos draugą atsiliepė K.Lukošiūnas.

Šį kartą tarp penkių žaidėjų atsirado ir mergina – atakuojančio gynėjo pozicijoje Karolis mato savo sesę Ugnę, kuriai pavyko laimėti minuso žaidime.

Turbūt mažai ką nustebino žalgiriečio sprendimas lengvuoju krašto puolėju pasirinkti ilgametį NBA žaidėją Steve‘ą Novaką. Pats K.Lukošiūnas yra ne kartą minėjęs, kad būtent iš šio krepšininko semiasi idėjų ir kopijuoja jo šventimo ženklus po taiklaus tolimo metimo ir, nors nėra su juo ar prieš jį žaidęs, tačiau negalėjo palikti jo už savo penketo ribų.

Startiniame penkete itin įdomiai atrodytų priekinė linija. Ketvirtoje pozicijoje rungtyniautų Permės „Parmos“ ekipos narys Eigirdas Žukauskas, o vidurio puolėjo vietą užimtų ilgus metus NKL pirmenybėse žaidžiantis Raimondas Ambrulaitis.

„Rinkčiausi šį universalų žaidėją, kuris yra tinkamas šiuolaikinis ketvirtas numeris. Tuo metu Raimondą net ir šiandien nelabai kas pastumtų“, – savo pasirinkimus argumentavo K.Lukošiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.