EUROLYGA 2023

Kirto ir Š. Jasikevičiui: Th. Heurtelis užsiminė, kodėl išsiskyrė jo ir „Barcelona“ keliai

2020-ųjų metų pabaigoje su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa į konfliktą įsivėlęs prancūzas Thomasas Heurtelis neatskleidė visų išsiskyrimu pasibaigusio skandalo kortų, tačiau užsiminė, kad įtakos jo išvykimui turėjo ir Katalonijos ekipos vyriausiasis treneris iš Lietuvos.

Th.Heurtelis ir Š.Jasikevičius.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Th.Heurtelis ir Š.Jasikevičius.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2021, 3:23 PM

Prancūzijos radijo laidoje „RMC Sport“ 31-erių 189 cm ūgio gynėjas atskleidė, kad didžiausią atsakomybę dėl jo prastos vietos komandoje turėtų prisiimti Š.Jasikevičius ir „Barcelona“ klubo vadovybė.

„Viskas paaiškės tik sezonui pasibaigus, nes dėl teisinių procesų šiuo metu negaliu visko atskleisti, tačiau tai nebuvo Nicko Calathesaso ar kitų krepšininkų kaltė.

Didžiausią atsakomybę dėl mano neįtraukimo į žaidimą turėtų prisiimti komandos treneris ir klubo vadovybė. Manau, kad jie nenorėjo manęs jau nuo pat sezono pradžios.

Jie darė viską, kad aš nenorėčiau likti šioje ekipoje ir iš jos išvykčiau kuo greičiau“, – užsiminė šiuo metu Vilerbano ASVEL atstovaujantis prancūzas.

Lrytas.lt primena, kad kad konfliktas tarp „Barcelona“ ir joje iki tol rungtyniavusio Th. Heurtelio įvyko, kai žaidėjas ir jo agentas Miško Raznatovičius tikino klubo vadovams, jog susitars su „Fenerbahce“ dėl bendradarbiavimo.

Visgi, Turkijos klubas šią informaciją paneigė, o „Mundo Deportivo“ skelbė, kad Th.Heurtelis ruošėsi susikrauti lagaminus pas amžiną „Barcelona“ varžovą Madrido „Real“.

Dėl šios priežasties krepšininkas po Eurolygos dvikovos tarp „Barcelona“ ir „Anadolu Efes“ ekipų buvo paliktas Turkijoje ir negrįžo kartu su Katalonijos komanda į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.