EUROLYGA 2023

Rekordas NBA: išmainyta daugiausia žaidėjų lygos istorijoje

NBA pasiektas naujas mainų rekordas. Lygos komandos per mainų terminą iškeitė daugiausia žaidėjų istorijoje, rašo „Yahoo! Sports“ žurnalistas Bryanas Kalbrosky.

 Į A.Karnišovo komandą iškeistas N.Vučevičius.<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
 Į A.Karnišovo komandą iškeistas N.Vučevičius.<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2021, 8:23 AM

Nors buvo tikimasi, kad šis mainų langas bus ramus, krepšinio sirgaliai išvydo ne vienos NBA lygos komandos persitvarkymą. Nuo ketvirtadienį pasibaigusio mainų lango net 45 žaidėjais turės pakeisti gyvenamąją vietą ir vilkės naują aprangą.

Šis žaidėjų perskirstymas yra didžiausias per visą NBA istoriją. Beveik penkiasdešimt komandas pakeitusių žaidėjų sudaro daugiau nei 10 proc. visos NBA lygos krepšininkų.

Nors pačios garsiausios lygos žvaigždės komandų nepakeitė - vienintelis ,,Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis atsidūręs kitoje ekipoje buvo į Artūro Karnišovo vadovaujamą ,,Chicago Bulls" patekęs Nikola Vučevičius - tai buvo laikas, kai lygoje įvyko daugiausia pasikeitimų. Iki šiol didžiausias išmainytų krepšininkų skaičius buvo užfiksuotas 2015-iais metais, kai ekipą pakeitė 39 žaidėjai.

Tokį aktyvų NBA komandų vadovų darbą galėjo padidinti šį sezoną klubams suteikta galimybė į komandą pasikviesti daugiau žaidėjų arba išaugęs pasiryžimas rizikuoti. Bet kuriuo atveju sirgaliai išvydo ne vieną įspūdingą sandorį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.