EUROLYGA 2023

Pau Gasolis patvirtino – po 20 metų pertraukos jis penktadienį vėl žais Eurolygoje

Šarūno Jasikevičiaus treniruojamas „Barcelona“ klubas šių metų vasario pabaigoje paskelbė, kad pasirašė sutartį superžvaigžde – prie komandos jungėsi legenda Pau Gasolis. Dėl dvejus metus gydomų sopulių NBA, garsusis ispanas negalėjo padėti savo mylimai komandai, o Šaras visą laiką tikino, kad pasirengęs P.Gasolio laukti tiek, kiek reikia.

 Pau Gasolis<br>Twitter nuotr.
 Pau Gasolis<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2021, 10:44 PM

Penktadienį katalonų ekipa žais paskutinė Eurolygos reguliaraus sezono mačą su Miuncheno „Bayern“ klubu, o 40-metis P.Gasolis socialiniame tinkle pranešė: jis pasirodys komandos sudėtyje

„Atėjo laikas. Rytoj bus ta diena“, – paskelbė ispanas.

Pastarąjį kartą Eurolygoje ir „Barcelona“ klube P.Gasolis žaidė 2000-2001 m. sezone, būtent tada krepšininkas kartu su Š.Jasikevičiumi gynė Katalonijos klubo garbę.

„Pau yra labai patyręs, protingas žmogus, kuris žino, prie kokios komandos jis jungiasi bei kokiu momentu tai daro, – kalbėjo dar 2000-siais su P.Gasoliu katalonu klube žaidęs Š.Jasikevičius. – Jeigu viskas klostysis gerai, Pau bus geroje sportinėje formoje, jis mums suteiks daug dalykų, o ypač kalbant apie patirtį ir lyderystę.

Jis visada tai turėjo. Per savo ilgą daugiau kaip 20 metų karjerą Pau matė tūkstančius krepšinio situacijų ir jį jau sunkoka kažkuo nustebinti. Įsitikinęs, kad jis mums tikrai padės, tačiau privalome būti kantrūs ir atsargūs jo atžvilgiu.“

Šaras su Ispanijos krepšinio legenda sužaidė mažiausiai 6 mačus 2001 metų Eurolygos sezone, o po to „Barcelona“ ekipos vidurio puolėjas P.Gasolis patyrė traumą.

216 cm ūgio legenda pastarąjį kartą profesionaliai žaidė 2019-aisiais vilkėdamas „Milwaukee Bucks“ marškinėlius.

Į aikštę grįžtantis P.Gasolis dėl ateities yra nusiteikęs optimistiškai bei dar neatmetė galimybės vasarą žaisti olimpinėse žaidynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.