EUROLYGA 2023

Paaiškėjo, kada į CSKA rikiuotę sugrįš petį susižeidęs D. Hackettas

Praėjusį ketvirtadienį vykusiose Eurolygos rungtynėse dešinio peties traumą patyręs Maskvos CSKA ekipos gynėjas Danielis Hackettas prie Rusijos ekipos rikiuotės turėtų prisijungti netolimoje ateityje.

D.Hackettas praėjusią savaitę patyrė dešinio peties traumą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Hackettas praėjusią savaitę patyrė dešinio peties traumą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2021, 4:07 PM

Maskvos klubo strategas Dimitris Itoudis užsiminė, kad 33-ejų 193 cm ūgio italas kartu su komanda turėtų pradėti treniruotis dar šią savaitę.

„Visada sunku, kai kas nors susižeidžia. Deja, šiame sezone turime labai daug nuostolių: koronavirusas, traumos, žaidėjų elgesio problemos, tačiau mes esame kovotojai, tikime savimi ir esame pasiruošę viską išgyventi kartu.

Iš pradžių atrodė, kad D.Hacketto situacija yra kur kas rimtesnė, tačiau manau, kad nuo balandžio 15 dienos jis jau galės grįžti į treniruotes. Jis yra labai kietas riešutėlis, neabejoju, kad šio krepšininko sugrįžimas ant parketo įvyks netrukus“, – samprotavo CSKA strategas.

D.Hackettas šiame Eurolygos sezone vidutiniškai per rungtynes įmeta po 8,8 taško, atkovoja po 2,8 kamuolio ir atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus.

Maskvos klubas Eurolygos reguliariajame sezone užėmė antrąją vietą ir atkrintamosiose varžybose susitiks su Stambulo „Fenerbahce“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.