EUROLYGA 2023

LKL savaitės momentas – net ir pražanga nesustabdytas tolimas K. Giedraičio šūvis

LKL sudarė tradicinį praėjusio savaitės gražiausių momentų penketuką, kurios viršūnėje atsidūrė tolimas metimas su pražanga.

 K.Giedraitis.<br> BNS/LKL nuotr.
 K.Giedraitis.<br> BNS/LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lkl.lt

2021-04-19 15:17, atnaujinta 2021-04-19 15:26

Rinkinį pradeda Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marius Grigonis ir jo burtai su kamuoliu pasileidus į greitą ataką prieš Klaipėdos „Neptūną“.

Ketvirtoji pozicija atiteko Kėdainių „Nevėžio“ tandemui. Puikų Jokūbo Gintvainio perdavimą pro nugarą lengvu dėjimu pavertė Julius Jucikas.

Trečioje vietoje – taip pat kėdainiečių sukurtas epizodas. Rungtynėse su Utenos „Juventus“ pirmąją rungtynių pusę uždarė taiklus komandos kapitono Juliaus Kazakausko tolimas metimas nuo lentos.

Antras liko Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgis Edgaras Želionis. Jis Aukštaitijos derbyje su Panevėžio „Lietkabeliu“ pergudravo savo varžovą Džordže Gagičių ir apdovanojo jį triuškinančiu dėjimu.

Pirmojoje vietoje įsitaisė taip pat „Pieno žvaigždžių“ krepšininkas – Karolis Giedraitis. Pasvaliečių gynėjas tiksint paskutiniosioms pirmojo kėlinio sekundėms paleido labai tolimą, bet tikslų tritaškį, negana to, jam nesutrukdė ir varžovo pražanga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.