EUROLYGA 2023

Naują puslapį Eurolygos istorijoje verčiantis A. Trinchieri įspėjo tituluotuosius varžovus E. Messina prakalbo apie pirmųjų serijos rungtynių svarbą

Antradienį startuosiančios Eurolygos atkrintamosios varžybos krepšinio gerbėjams padovanos dviejų charizmatiškų Italijos trenerių akistatą.

E.Messina (kairėje) ir A.Trinchieri.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
E.Messina (kairėje) ir A.Trinchieri.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2021, 5:08 PM

Serijoje iki trijų pergalių krepšinio profesoriumi vadinamo Ettores Messinos treniruojama Milano „Olimpia“ susigrums su Andrea Trinchieri vadovaujama Miuncheno „Bayern“.

Pirmosios dvejos serijos rungtynės bus žaidžiamos Italijoje.

Prieš artėjančią pirmąją šių komandų akistatą abu krepšinio specialistai neabejoja, kad laukia labai intriguojanti ir atkakli serija. Pirmą kartą savo karjeroje Eurolygos „Top 8“ etape dalyvausiantis A.Trinchieri pripažįsta, kad varžovai iš Milano yra šios poros favoritai, tačiau lengvo pasivaikščiojimo jiems nežada.

Tai bus pirmosios Eurolygos atkrintamosios varžybos ne tik krepšinio specialistui, bet ir visai „Bayern“ ekipai.

„Tai bus dar viena saldi mūsų kelionės stotelė, nes mes pasiekėme Eurolygos atkrintamąsias varžybas. Mūsų klubui didžiulė garbė būti to dalimi.

Milano ekipa buvo suburta tam, kad dalyvautų šio turnyro finalinio ketverto varžybose, ji turi daug patyrusių, talentingų žaidėjų.

Iš mūsų pusės, mums tiesiog smagu žaisti Eurolygos atkrintamosiose varžybose su sava vaikinų grupe. Stengsimės padaryti viską, kas įmanoma ir mėgausimės šia akimirka. Mes esame šios poros autsaideriai, tuo tarpu jie savo gretose turi Eurolygos čempionus, jie turi viską.

Tačiau mes kausimės iki galo. Turime sėkmingai pradėti ir atrasti savo kelią šioje serijoje. Norime priimti šį nelengvą iššūkį“, – teigė A.Trinchieri.

Reguliarųjį sezoną „Olimpia“ užbaigė ketvirtoje, o „Bayern“ – penktoje pozicijoje. Du kartus įvykusioje tarpusavio akistatoje pergalę šventė Italijos klubas.

Milano ekipos strategas E.Messina nežvelgia tolyn į šios serijos ateitį ir teigia, kad svarbiausia yra kuo geriau sužaisti pirmąsias atkrintamųjų varžybų rungtynes.

„Laukia labai sunki serija. Susigrums dvi šiame sezone daugelį nustebinusios komandos. „Bayern“ yra gerai treniruota, pasižyminti disciplina ir aukšto lygio gynyba spindinti komanda.

Šioje serijoje daug ką nulems detalės. Šią akimirką turime būti kantrūs ir sutelkti visą dėmesį į pirmąsias rungtynes“, – samprotavo E.Messina.

Ryškiausi komandų lyderiai:

„Olimpia“: Zachas LeDay. Vidutiniškai per rungtynes įmeta po 10,3 taško, atkovoja 4,5 kamuolio ir renka po 12,7 naudingumo balo.

„Bayern“: Vladimiras Lučičius. Vidutiniškai per rungtynes įmeta po 13,8 taško, atkovoja 4,8 kamuolio ir renka po 17,7 naudingumo balo.

Pirmoji reguliaraus sezono dvikova:

Antroji reguliaraus sezono dvikova:

Pirmosios šios poros atkrintamųjų varžybų rungtynės Milane įvyks antradienį 20 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.