EUROLYGA 2023

Jokios malonės: krepšinio gerbėjai sulaukė niūros Eurolygos žinios

Eurolygos ketvirtfinalių kovos jau pasiekė finišo tiesiąją, o mūšį dėl paskutinių trijų bilietų į turnyro finalinio ketverto etapą tęsia šešios ekipos.

Š.Jasikevičius ir jo treniruojama „Barcelona“ lemiamas ketvirtfinalio rungtynes žais antradienį.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius ir jo treniruojama „Barcelona“ lemiamas ketvirtfinalio rungtynes žais antradienį.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2021, 11:18 AM

Serijoje iki trijų pergalių lemiamos dvikovos prireiks „Barcelona“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Madrido „Real“ bei Milano „Olimpia“ ir Miuncheno „Bayern“ komandoms.

Įdomu, kad visos penktosios serijos rungtynės bus žaidžiamos tą pačią dieną – antradienį.

Į nemalonią situaciją krepšinio gerbėjus įstūmusi Eurolyga siekė permainų ir tikėjosi bent vieną lemiamą mūšį perkelti į trečiadienį, tačiau portalo Basketnews.lt žiniomis, to padaryti nepavyks, nes ekipos jau yra susiplanavusios keliones iš anksto.

Lrytas.lt primena, kad vienintelis finalinio ketverto bilietą iškovojęs klubas yra Maskvos CSKA, kuris serijoje iki trijų pergalių 3:0 nugalėjo Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkus.

Eurolygos finalinis ketvertas gegužės 28-30 dienomis vyks Kelno (Vokietija) mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?