EUROLYGA 2023

Neramumai Izraelyje koreguoja ir krepšinio lygos sezoną pabaigą

Izraelio kovos su palestiniečiais daro įtaką ir sporto pasauliui. Baimindamiesi dėl savo saugumo šalį jau paliko ne vienos krepšinio komandos legionierius. Reaguodama į situaciją Izraelio krepšinio lyga skelbia, kad sezono pabaiga bus žaidžiama burbule.

Izraelio krepšinio lyderiai Tel Avivo „Maccbi“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Izraelio krepšinio lyderiai Tel Avivo „Maccbi“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-16 16:30, atnaujinta 2021-05-16 16:42

Izraelio krepšinio lyga pranešė, kad, jei Hamas į Izraelį siunčiamos raketos nesibaigs, 2020-2021 sezonas bus užbaigtas burbulo formato turnyre Elato mieste gegužės 19-20 dienomis. Lygos taryba taip pat nusprendė, jog, jei ekipą palieka legionierius, ši gali jį pakeisti bet kuriuo kitu vietiniu ar užsieniečiu krepšininku, jei šis nežaidė pirmenybėse nuo gegužės 5 dienos.

Šalies klubus jau paliko ne vienas legionierius. Iš Rišon Leciono „Maccabi“ išvyko Jeremy Pargo ir Darrylas Monroe, Jeruzlės „Hapoel“ paliko Jamilas Wilsonas, Tashawnas Thomasas, Stantonas Kiddas, Malcolmas Hillas. Jau anksčiau lygos legionieriai visi kartu kreipėsi į lygos vadovybę, kad ši nutrauktų sezoną dėl saugumo sumetimų.

Lyga taip pat paskelbė, kad po reguliariojo sezono tik vienas klubas iškris į žemesnį divizioną, o sezono pabaigos turnyre gali dalyvauti 14 komandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.