EUROLYGA 2023

Eurolygos finalinio ketverto dalyvius perspėjęs K. Maksvytis: „Tai yra loterija“

Savo sezoną Permės „Parma“ ekipoje jau užbaigęs krepšinio treneris Kazys Maksvytis šią akimirką su nekantrumu laukia artėjančių Eurolygos finalinio ketverto kovų.

K.Maksvytis.<br>G.Šiupario nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2021, 5:28 PM

43-ejų darbėniškis Rusijos naujienų portalui „Sport-Ekspress“ pateikė savo prognozes prieš svarbiausias šio turnyro kovas.

Penktadienį vyksiančiuose pusfinaliuose K.Maksvytis tikisi atkaklių kovų bei pridūrė, kad išskirti favoritus yra labai sunku.

„Jei kalbėtume apie visą sezoną, manyčiau, „Anadolu Efes“ yra pranašesnė prieš CSKA, tačiau po Vieningosios lygos pusfinalio, kai Maskvos klubas žaidė prieš „Zenit“, nebegaliu to pasakyti.

CSKA krepšininkai demonstruoja gerą krepšinį ir į finalą atvyksta ne tik geros formos, bet ir puikios nuotaikos. Šios komanda yra disciplinuota, tvarkinga ir gerai ginasi.

Tuo tarpu „Anadolu Efes“ mėgsta improvizuoti puolime ir žaisti pagal instinktus.

Kiekviena sistema turi savų pliusų ir savų minusų. Viską pamatysime penktadienį vakare.

Jei kalbėsime apie „Barcelona“ ir „Olimpia“, manau, kad „Barcelona“ rotacija atrodo stipresnė, tačiau negalima nuvertinti Milano. Italai turi labai patyrusią komandą ir joje žaidžia tituluoti žaidėjai.

Spėju, kad 51 proc. prieš 49 proc. šį pusfinalį turėtų laimėti „Barcelona“, tačiau čia viskas spręsis vieneriose rungtynėse. Tai yra loterija“, – samptotavo K.Maksvytis.

Lrytas.lt primena, kad penktadienį pirmajame Eurolygos pusfinalyje susigrums Maskvos CSKA ir Stambulo „Anadolu Efes“ (19 val.), o antrajame pusfinalyje ietis surems „Barcelona“ ir Milano „Olimpia“ (22 val.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.