EUROLYGA 2023

Lemiamas rungtynes laimėjęs Šaras džiaugėsi K. Kuričiaus tritaškiais ir į areną pagaliau sugrįžusiais sirgaliais

Šeštadienį lemiamose Ispanijos krepšinio lygos ketvirtfinalio rungtynėse Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ 94:73 nugalėjo Badalonos „Joventut“ klubą. Po pergalės ir išvengtos sensacijos treneris džiaugėsi Kyle'o Kuričiaus tritaškiais ir pagaliau sulauktu sirgalių palaikymu.

Š.Jasikevičius.<br>Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2021, 7:41 AM, atnaujinta Jun 6, 2021, 8:48 AM

Š.Jasikevičius po mačo gyrė Kyle'o Kuričiaus tritaškius. Slovakiškos kilmės žaidėjas pataikė visus 6 susitikime išmestus tritaškius.

„Prieš kombinuotas gynybas mes atrandame daug laisvų tritaškių. Bet, kai prie randi tokius metikus, kaip Kyle'as (Kuričius), krepšinį galima žaisti lengviau“, – po pergalingos dvikovos kalbėjo katalonų treneris.

Taip pat šiose itin svarbiose rungtynėse „Barcelona“ arenoje pirmą kartą buvo galima išvysti sirgalius. Į „Palau“ areną sugrįžusiems fanams dėkojo ir pats Šaras.

„Esu labai dėkingas sirgaliams už atėjimą ir mūsų palaikymą. Su jais arenoje yra tam tikra atmosfera ir sportininkai tada jaučiasi kur kas patogiau. Tikėkimės, kad ateityje mūsų gyvenimas dar labiau atlaisvės“, – sakė „auksiniu berniuku“ dar, kaip žaidėjas pramintas treneris.

Į pusfinalį patekusi „Barcelona“ klubas susitiks su „Tenerife“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.