EUROLYGA 2023

Lietuvos rinktinės varžovai olimpinėje atrankoje paskelbė kandidatų sąrašą

Olimpiniam atrankos turnyrui Kaune besirengianti Venesuelos rinktinė paskelbė kandidatų vykti į Lietuvą sąrašą. Venesueliečiai bus Lietuvos rinktinės varžovai trijų komandų grupėje, kurioje be šių ekipų varžysis ir Pietų Korėja.

  Heissleris Guillentas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
  Heissleris Guillentas<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2021, 5:36 PM

Iš mūsų grupės ir kitos – varžysis Angola, Slovėnija ir Lenkija į atkrintamuosius mačus prasimuš tik po dvi geriausias komandas, o finalą laimėjusi rinktinė gaus kelialapį į Tokijo žaidynes.

Venesuelos rinktinė, kuria vadovauja Fernando Duro, išlaikė visus savo žaidėjus, kurie varžėsi 2019 metų pasaulio krepšinio čempionate. Ekipa galutinėje įskaitoje liko 14-oje vietoje. Lietuvos krepšininkai užėmė 9 poziciją.

Visi Venesuelos krepšininkai varžosi šalies pirmenybėse.

Į ekipą kviečiami Heissleris Guillentas, Michaelis Carrera, Nestoras Colmenaresas bei Migeulis Ruizas, Davidas Cubillanas, Heissleris Guillentas, Gregory Vargas, Pedro Chourio, Jhornanas Zamora, Yohanneris Sifontesas, Jose Vargas, Garly Sojo, Michaelis Carrera, Nestoras Colmenaresas, Jose Ascanio, Windi Graterolas, Migeulis Ruizas ir Luisas Bethelmy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.